MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Dağ ve CHP’li Özkan karşı karşıya: Hamzacım…. Tuncay Beyciğim…
Politika
1 Eylül 2022 Perşembe 19:39

AK Partili Dağ ve CHP’li Özkan karşı karşıya: Hamzacım…. Tuncay Beyciğim…

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Özkan sosyal medyada karşı karşıya geldi.

GERÇEKİZMİR - CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik” Erdoğan, öğretmenlere çapulcu mu dedin sen? Öğretmenler hemen birleşin, hemen! Bu sınava girerseniz, iflah olmazsınız. Dövüyorlar yahu sizi, geldikleri seviye bu. "Alın bunu" seviyesi. Bunlar size hiçbir şey vermez. Sınava girmeyin, Bay Kemal bu sorunu çözecek. Az kaldı. Sabır” çıkışı sonrası AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’dan yanıt gelmişti.

Dağ, sosyal medya hesabından "Faturalarınızı ödemeyin", "borçlarınızı ödemeyin", "sınavlara girmeyin"...Marjinal sokak eylemcisi dilinizle sürekli provokasyon peşindesiniz Sn. Kılıçdaroğlu” ifadelerini kullandı.

Dağ’ın paylaşımını alıntılayarak yanıt veren CHP İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, ‘’ Hayırdır Hamzacım, borçluların peşine düşmüşsün. Yoksa sen de yeni bir varlık şirketi mi kurdun? Yakında tebligatlar da göndermeye başlarsın garibanlara sen’’ ifadelerini kullandı.

Özkan'ın tweetini alıntılayan Dağ şu ifadeleri kullandı: "Tuncay Beyciğim; Milletimiz tecrübeyle sabit bir şekilde bilir ki biz her türlü şartta milletimizin yanındayız. Şirket konusuna gelince; o işten CHP'li belediyelere ihale için baskı yapıp menfaat peşinde koşanlar anlar. Sen de bilirsin ki bizim o taraklarda bezimiz yoktur"

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir