MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili İnan'dan Büyükşehir'e grev tepkisi!
Politika
31 Temmuz 2023 Pazartesi 16:02

AK Partili İnan'dan Büyükşehir'e grev tepkisi!

AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan metro ve tramvay işçilerinin greve gitmesi nedeniyle vatandaşların mağdur edildiğini belirterek Büyükşehir Belediyesine tepki gösterdi.

AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan ve partinin İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, metro ve tramvay işçilerinin greve gitmesi nedeniyle vatandaşların mağdur edildiğini belirterek Büyükşehir Belediyesine tepki gösterdi.

İnan, yaptığı açıklamada, İzmir'de haftanın ilk gününe olumsuz bir hadiseyle başlandığını ve sıkıntıyı en çok yaşayan tarafın da İzmirliler olduğunu belirtti.

Vatandaşların sabah toplu ulaşımı kullanmak için metro ve tramvay istasyonlarına gittiğinde şok yaşadığını aktaran İnan, "Yolcular metroyu kullanamayacaklarını metro istasyonuna ulaştığında öğrenmiştir. Bazı hemşehrilerimiz haberi dahi olmadan saatlerce bineceği tramvayı beklemiştir. İşin iletişim süreci de bu yönden sınıfta kalmıştır. 1 aydır alakasız konularla ilgili basın açıklamaları düzenleyen Tunç Soyer eğer yaklaşan bu krizle ilgili çalışsaydı İzmir bugün bu sıkıntıyı yaşamayacaktı. Maalesef İzmir Büyükşehir Belediyesi hem iş sözleşmesinin tarafı işçileri hem de hizmeti kullanacak olan hemşehrilerimizi mağdur etmiş bulunmaktadır." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir