![Özel'den net ön seçim mesajı: Genel Başkan dahil herkes girecek!](https://www.gercekizmir.com/haber_resim/Ozel-den-kurultayda-o-isimlerle-ilgili-net-mesaj-Bir-daha-bu-partide-gorev-almayacaklar-157385.jpg)
Özel'den net ön seçim mesajı: Genel Başkan dahil herkes girecek!
![CHP'de kurultay maratonu: Söz delegelerde](https://www.gercekizmir.com/haber_resim/CHPde-kurultay-gunu-Soz-delegelerde-157370.jpg)
CHP'de kurultay maratonu: Söz delegelerde
![CHP'li Onbaşıoğlu: Kazan Gölü'ne sahip çıkacağız!](https://www.gercekizmir.com/haber_resim/CHP-li-Onbasioglu-Kazan-Golu-ne-sahip-cikacagiz--157363.jpg)
CHP'li Onbaşıoğlu: Kazan Gölü'ne sahip çıkacağız!
![Dervişoğlu'ndan Özel'e ‘erken seçim' çıkışı](https://www.gercekizmir.com/haber_resim/Dervisoglundan-Ozel-e-erken-secim-cikisi-157358.jpg)
Dervişoğlu'ndan Özel'e ‘erken seçim' çıkışı
![Polat'tan Kurum'a 'Körfez' yanıtı: 15 gün sonra geldi, ahkam kesti!](https://www.gercekizmir.com/haber_resim/Polat-tan-Kurum-a-Korfez-yaniti-15-gun-sonra-geldi-ahkam-kesti-157357.jpg)
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un da katılımıyla İzmir Körfezi gündemiyle kentte gerçekleştirilen toplantıya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın katılmamasıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.
İnan, şu ifadeleri kullandı;
"İzmir Körfezinde yaşanan kirliliğin en tehlikeli boyuta ulaşmasının ardından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum İzmir'e geldi.
Murat Kurum Bakanımız’ın Kentimizin Deprem Konutlarından, Yangın Afetlerimize Kadar….
Spor yatırımlarımızdan, Eğitim Yatırımlarımıza kadar hepsinde emeği var.
Peki, şehrimizle ilgili bu kadar önemli bir toplantıda kim yoktu dersiniz?
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı…
Körfezin kirlenmesinin başlıca sorumlusu CHP, toplantı masasından da kaçıyor.
Davet ediyoruz. Yine gelmiyorlar.
Çünkü bu şehre kötülükleri, günahları çok fazla…
Kıymetli hemşehrilerim, bunlar İzmir'i hiç mi hiç sevmiyorlar!"