MENÜ
İzmir 18°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili İnan'dan Tugay'a soru: Diğer ilçelerde satın alacağınız noktaları belirlediniz mi?
Politika
20 Mayıs 2024 Pazartesi 09:21

AK Partili İnan'dan Tugay'a soru: Diğer ilçelerde satın alacağınız noktaları belirlediniz mi?

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Bergama’da gün boyu ziyaretlerde bulundu. İnan yaptığı açıklamada İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'a eleştirilerde bulundu.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Bergama’da gün boyu ziyaretlerde bulundu. Bergama’da Ahlatlı Mahallesi ve Kırcalar Mahallesinde köy hayırlarına katılan İnan, vatandaşlarla bir araya geldi. Ardından taziye ve hasta ziyaretleri gerçekleştiren İnan, Bergamalı hemşehrilerinin sorunlarını dinledi, notlarını aldı. 

Köy hayırlarında hemşehrileriyle görüşen İnan; “Bergamalı hemşerilerimizin her zaman hizmetinde olacağız. Hükümetimize düşen, bizlere düşen hangi konu varsa hepsini takip ediyoruz. Bakırçay’ı daha fazla kalkındırmak ve güçlendirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi. 

Bergama’daki programları kapsamında muhtarlarla da görüşen İnan; “Muhtarlarımızla sürekli irtibattayız. Ne zaman bizi ararlarsa 7/24 telefonlarımız açık. Mahallelerimizin tüm sorunlarını çözmek için kollarımızı sıvadık. Artık seçim bitti. Belediyenin de köylere hizmet götürmesini bekliyoruz.” Dedi.

Köylerdeki sorunlara da değinen İnan; “Köylerimizde su kaynaklı problemler oldukça fazla. Ayrıca Büyükşehir Belediyesine bağlı yol sorunları da had safhaya ulaşmış durumda. Köylerimizde yaşayan hemşehrilerimiz sorunları için acil çözüm bekliyor” dedi. 

Geçtiğimiz günlerde gündeme yansıyan ve Karşıyaka Belediyesindeki borç durumuna çözüm olarak İzmir Büyükşehir Belediyesine satılan gayrimenkuller ile ilgili de konuşan İnan; “Karşıyaka’da bugünlerde ilginç bir durum yaşanıyor. Birçok ilçede olduğu gibi belediye çalışanlarının maaşlarının ödenmediği Karşıyaka’da, ortaya çıkan sonucun en önemli mimarları, şimdi de garip bir yaklaşımla sorunu çözmeye çalışıyor.” Dedi. 

Satışı gerçekleştirerek çözüm üretmeye çalıştıklarının altını çizen İnan; “Karşıyaka Belediye Başkanıyken ilçe ekonomisini batıranlar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olunca Karşıyaka Belediyesine ait gayrimenkulleri satın alarak geçici çözümler üretmeye çabalıyor.”

İzmir Büyükşehir Belediyesinin ve Karşıyaka Belediyesinin gerçekleştirdiği satışla alakalı Tugay’a seslenen İnan; “Acaba İzmir Büyükşehir Belediyesini bu şekilde zarara uğrattığınızda; nasıl bir çözüm yolu izleyeceksiniz? Ya da maaşların ödenemediği diğer ilçelerde satın alacağınız noktaları belirlediniz mi?” sözlerini kullandı.




 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir