MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili İnan'dan 'balık ölümleri' çıkışı: Tunç Bey ile kayıkçı kavgası yapacağına işini yap!
Politika
24 Ağustos 2024 Cumartesi 12:12

AK Partili İnan'dan 'balık ölümleri' çıkışı: Tunç Bey ile kayıkçı kavgası yapacağına işini yap!

İzmir Körfezi'nin Bayraklı başta olmak üzere kıyı kesimlerinde ölü balıklar kıyıya vururken kente kötü kokular yayıldı. Kurumlar incelemesini sürdürürken Büyükşehir Belediyesi de temizlik çalışmalarına başladı. Konu ile ilgili açıklama yapan AK Parti İzmir Milletvekili İnan, "Tunç Bey ile kayıkçı kavgası yapacağına adam akıllı işini yap" dedi.

GERÇEKİZMİR - İzmir Körfezi'nde kıyıya çok sayıda ölü balık vurdu ve kentte şiddetli kötü koku yayıldı. Bayraklı sahilinde başladıktan sonra Karşıyaka sahiline kadar uzanana ölümler ve kötü kokunun Körfez'deki oksijensizlik nedeniyle yaşandığı açıklandı. 

İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Körfez'de analiz yaparken AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan konuya dair sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. 

İnan açıklamasında şunları kaydetti: 

ACİL DURUM: İZMİR KÖRFEZİ’Nİ KAYBEDİYORUZ. 

İzmir can çekişiyor. İzmir çok yoruldu. Yordular! Maalesef İzmir sahili günlerdir karaya vurmuş ölü balıklarla dolu. Şehrimizin boğuştuğu tüm sorunların kaynağı yıllardır İzmir’e ihanet eden kifayetsiz CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi… Tüm kanalizasyonu ve atıklarını temizlemeden körfeze boşaltan, kirliliği 6 katına çıkartan CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi… Arıtma tesisleri yetersiz ve bakımsız, çalıştıramıyorsunuz. O tesisteki çamurlar bile şehir için ne kadar büyük bir tehlike Umarım farkındasınızdır. Neden oldukları durum artık kamu sağlığını tehdit ediyor. Bugün o balıkların yaşadığı tehlike tüm şehri ilgilendiriyor. Bakınız; Harmandalı Çöplüğü. Yazık değil mi orada yaşayan çocuklara ve insanlara! Milyonlarca turistin akın ettiği, tarihi ve doğasıyla nam salmış, ticaret yollarının kesiştiği koca İzmir, güzel İzmir’de insanlar kötü kokudan duramıyor. Bu kötü koku İzmir’in değil. Kötü kokan sizin zihniyetiniz ve beceriksizliğiniz! İzmir’e olan ihanetiniz yüzünden bunlar oluyor. Sözde yüzecektiniz. Bugün tek bir balık yaşamayacak duruma getirdiniz! Tunç Bey ile kayıkçı kavgası yapacağına adam akıllı işini yap

(Körfez'de balık ölümleri)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir