MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili İnan ile CHP'li Polat arasında 'siyah çelenk' atışması!
Politika
24 Mayıs 2023 Çarşamba 11:10

AK Partili İnan ile CHP'li Polat arasında 'siyah çelenk' atışması!

CHP İzmir'in AK Parti İl Başkanlığı önündeki siyah çelenk protestosu sonrası 2 İzmir milletvekili sosyal medyada karşılıklı mesajlarla atıştı.

GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü, Genel Başkan ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu aleyhine hazırlanan, seçim meydanları ve çok sayıda programda kullanılan montaj videoları protesto etmek için siyah çelenk protestosu düzenledi. 

- CHP'den AK Parti önünde protesto: Siyah çelenge polis seti, Aslanoğlu'ndan sert mesajlar!

- AK Parti'den CHP'ye 'siyah çelenk' göndermesi! 

CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP İzmir Milletvekilleri Yüksel Taşkın ve Mahir Polat ile partililerden oluşan heyet AK Parti'nin Bayraklı'daki İzmir İl Başkanlığı binasına gitti. 

Protesto eylemi nedeniyle AK Parti İzmir İl Başkanlığı ana giriş kapısında çok sayıda çevik kuvvet ekibi hazır bulundu. Emniyet güçleri CHP Heyeti'nin üzerinde 'Montajcı sahtekarlar' yazan siyah çelenki bina giriş kapısına bırakmasına izin vermedi. Uzun süren müzakereler sonunda CHP İzmir Milletvekili Polat çelenki ana giriş kapısı önüne bıraktı. 

Protesto eyleminin ardından AK Parti cephesinden CHP'ye tepki gelirken, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan ile CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat arasında sosyal medyada atış yaşandı. 

İNAN İLE POLAT ARASINDA ATIŞMA 
AK Partili İnan, "Siyaan çelenkleri saklayın Mahir bey, seçimden sonra ittifak ortaklarınıza bırakırsınız... Bir tane de genel başkanınızın mutfağına...’’ mesajını gönderdi. 

İnan'a yanıt veren CHP'li Polat'tan, "Kadirciğim seçimden sonrasını bilmeyiz ama bugünkü tam yerini bulmuş anlaşılan. Montaj videolarla çirkin ve kirli siyaset yürüten Genel Başkanın arkasından yol yürüyorsun sen. 
Üzerine fazla gelmeyeceğim, bu ayıp sana yeter" yanıtı geldi. 

İnan bu mesajı, "Mahir abiciğim :) Arkasından yürünecek dünya lideri herkese kısmet olmuyor maalesef... Kasetlerle siyaset dizaynı, itibar suikastleri, terörist seviciliğin ayıbı yazmıyor sizin kitaplarda herhalde... Yanı başındaki taşkın'a dikkat et alamut kalesinden notlar iliştirmesin dünyanıza..." paylaşımıyla yanıtladı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir