MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Kaya Başkan Kocaoğlu'nu CHP'li Sertel'in mesajıyla eleştirdi!
Politika
24 Kasım 2017 Cuma 12:58

AK Partili Kaya Başkan Kocaoğlu'nu CHP'li Sertel'in mesajıyla eleştirdi!

CHP İzmir Milletvekili Sertel'in Basmane Çukuru'na yapılacak çifte gökdelen projesini eleştiren tweet'ini paylaşan AK Parti İzmir Milletvekili, "Biz bunu 13 yıldır söylüyoruz, biraz geç de olsa gerçekleri görmeniz memnuniyet verici…” ifadelerini kullandı.

GERÇEKİZMİR – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘İstanbul’a ihanet ettik’ sözleriyle yeniden başlayan yüksek yapılaşma tartışması İzmir siyasetinde de gündem olmaya devam ediyor.

CHP İzmir Milletvekilleri Musa Çam ve Mustafa Balbay ‘İzmir İstanbul olmasın’ vurgulu mesajları sonrası tartışma ‘Basmane Çukuru’ olarak adlandırılan alana yapılacak iki gökdelene odaklandı.

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel Twitter’dan attığı mesajla projeyi eleştirirken, “Bu akıl almaz yükseklikteki iki bina, İzmir’in yüreğine saplanmış hançerdir. Çirkindir, kentin silüetini bozacaktır. İzmir Milletvekili olarak bunu söylemezsem yarın halkımın ve çocuklarımın yüzüne bakamam. Her şey rant değil, İzmir’i rahat bırakın” açıklamasını yaptı.  

SERTEL'İN MESAJIYLA KOCAOĞLU ÇIKIŞI! 
AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya da CHP’li Sertel’in bu mesajıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu eleştirdi. Sertel’in mesajını paylaşan Kaya, “CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel’den CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na “Her şey rant değil, İzmir’i rahat bırak” çağrısı... Biz bunu 13 yıldır söylüyoruz, biraz geç de olsa gerçekleri görmeniz memnuniyet verici…” ifadelerini kullandı.



AK Partili Kaya geçtiğimiz günlerde aynı konu hakkında açıklamalarda bulunan ve bakanlığa İzmir çağrısı yapan CHP İzmir Milletvekili Balbay’a yanıt vermiş ve "Sayın Balbay, 'Ben bunları biliyordum, asıl hedefim de CHP'li Aziz Kocaoğlu'dur, onun yaptıklarını Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza şikâyet ediyorum, gelsin müdahale etsin' diyorsanız, işte bu; biz İzmir'i CHP olarak yönetemiyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 kamil
 24 Kasım 2017 Cuma 14:38
Yalnızca basmanedeki proje yokki.İzmirde gökdelen bölgesi dışında her yere yüksek binalar yapılıyor.Eğer izmir milletvekilleri bu konuda ciddi olsalar ortak hareket ederlerdi.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir