MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Kaya'dan '43 yıllık' foto-salvo, çarpıcı Kocaoğlu-Soyer kıyası!
Politika
25 Aralık 2019 Çarşamba 10:06

AK Partili Kaya'dan '43 yıllık' foto-salvo, çarpıcı Kocaoğlu-Soyer kıyası!

İzmir'deki su kesintisini 43 yıl önce Bornova'da çekilmiş bir fotoğrafı Karabağlar'da yaşanan su kuyruğu ile eşleştirerek eleştiren AK Partili Kaya ayrıca, "Ancak hakkını vermek lazım, CHP'li Kocaoğlu CHP'li Soyer'den daha insaflıydı. O hiç olmazsa İzmir'i yağmurlu havada susuz bırakmaz, kesintileri yaza doğru yapıp kuyrukları güneşli havaya denk getirirdi" ifadelerini kullandı.

GERÇEKİZMİR - İzmir'de yaklaşık 60 saati bulan, vatandaşı tankerler önünde su kuyruklarına sokan su kesintisine AK Parti cephesinden tepkiler tam gaz devam ediyor. 

Son olarak AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'dan çarpıcı bir çıkış geldi. Sosyal medya hesabından gönderdiği mesajda İzmir'deki su kesintisini 43 yıl önce Bornova'da çekilmiş bir fotoğrafı Karabağlar'da yaşanan su kuyruğu ile eşleştirerek eleştiren AK Partili Kaya ayrıca, "Ancak hakkını vermek lazım, CHP'li Kocaoğlu CHP'li Soyer'den daha insaflıydı. O hiç olmazsa İzmir'i yağmurlu havada susuz bırakmaz, kesintileri yaza doğru yapıp kuyrukları güneşli havaya denk getirirdi" ifadelerini kullandı. 

İŞTE O MESAJLAR VE FOTOĞRAF: 
İlk fotoğraf 1976 yılından, Bornova Büyük Cami önündeki su kuyruğu. İkinci fotoğraf ise 2019 yılında Karabağlar'daki su kuyruğu. Aradan 43 yıl geçmiş, değişmeyen tek şey vatandaşların mağduriyeti. İzmir'e ve İzmirlilere yapılan CHP zulmü, sistematik bir biçimde devam ediyor.

CHP aynı CHP, zulüm aynı zulüm. Sadece kişiler ve yöntemler değişiyor. Ancak hakkını vermek lazım, CHP'li Kocaoğlu CHP'li Soyer'den daha insaflıydı. O hiç olmazsa İzmir'i yağmurlu havada susuz bırakmaz, kesintileri yaza doğru yapıp kuyrukları güneşli havaya denk getirirdi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir