MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Kaya'dan 'Buca Cezaevi Alanı' mesajı: Mücadelemiz devam edecek!
Politika
26 Ekim 2023 Perşembe 15:02

AK Partili Kaya'dan 'Buca Cezaevi Alanı' mesajı: Mücadelemiz devam edecek!

Buca Cezaevi Alanı davasıdna İzmir 6.İdare Mahkemesi bakanlığın alanı rezerv alan ilan etmesine karşı açılan davada verdiği yürütmeyi durdurma kararının ardından bu kez yetkiyi tamamen iptal etti. Kararın ardından açıklamada bulunan AK Partili Kaya, "Buca Cezaevi planlarına dava açan, eski planı geri döndürüp burayı tekrar AVM yapmak isteyenlere karşı mücadelemiz devam edecek. Yargısal süreç devam ediyor" ifadelerini kullandı. 

GERÇEKİZMİR - Yıkımı tamamlanan Buca Cezaevi alanı planlarına dair yargı süreci tam gaz devam ediyor. 

Alanın kamusal yeşil olan olarak planlanmasını isteyen İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü yargı mücadelesinde bir kritik karar daha açıklandı.

İzmir 6.İdare Mahkemesi bakanlığın alanı rezerv alan ilan etmesine karşı açılan davada verdiği yürütmeyi durdurma kararının ardından bu kez yetkiyi tamamen iptal etti. 

Kararın ardından AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'dan açıklamalar geldi. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan AK Partili Kaya, "Buca Cezaevi planlarına dava açan, eski planı geri döndürüp burayı tekrar AVM yapmak isteyenlere karşı mücadelemiz devam edecek. Yargısal süreç devam ediyor" ifadelerini kullandı. 

?İŞTE O MESAJLAR: 

Yılların kronikleşmiş sorunu olan Buca Cezaevi sorununu biz çözdük. Cezaevini yıktık ve CHP'li Büyükşehir'in AVM planını da kaldırdık. Cezaevi arazisinden açılan yol ile Adnan Kahveci Caddesi'ni kesintisiz ulaşıma açtık. Buca Belediyesi'ne tahsis ettiğimiz pazaryeri alanı, bölgedeki büyük bir sorunu çözdü. CHP AVM yapmak istedi, biz ise yeşil alanı, rekreasyon alanı, eğitim alanı, otoparkı, pazaryeri ile burayı Buca'mıza kazandırdık. Buca Cezaevi planlarına dava açan, eski planı geri döndürüp burayı tekrar AVM yapmak isteyenlere karşı mücadelemiz devam edecek. Yargısal süreç devam ediyor. İzmir'in hayrına olan her şeye karşı çıkan istemezükçüler hüsrana uğrayacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 ülker
 27 Ekim 2023 Cuma 07:59
Sn .Vekilim,İzmire sizin gibi belediye başkanı gerekli.İzmir uçar..
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir