MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Kaya'dan CHP'li başkanlarla 'İnciraltı' zirvesi!
Politika
27 Temmuz 2023 Perşembe 14:55

AK Partili Kaya'dan CHP'li başkanlarla 'İnciraltı' zirvesi!

AK Parti İzmir Milletvekili Kaya İnciraltı planları gündemi ile Balçova Belediye Başkanı Çalkaya ve Narlıdere Belediye Başkanı Engin ile bir araya geldi.

GERÇEKİZMİR - İzmir’de uzun süredir kent gündemini meşgul eden İnciraltı planları ile ilgili önemli bir zirve gerçekleşti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın bölge için imar planlarını askıya çıkarmasının yankıları sürerken konu ile yakından ilgilenen AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, CHP’li Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ve CHP’li Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin ile önemli bir zirvede buluştu.

''MESELE İZMİR OLUNCA GERİSİ TEFERRUAT''

İnciraltı planlama çalışmalarının detaylarının konuşulduğu toplantı ile ilgili olarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kaya, ‘’Mesele İzmir olunca, mesele İzmirli hemşehrilerimizin menfaati söz konusu olunca, geri kalan her şey teferruattır’’ dedi.

Kaya’nın paylaşımının tamamı şu şekilde: Bugün, Balçova ve Narlıdere Belediye Başkanlarımızın katılımlarıyla, bakanlık tarafından yürütülen İnciraltı planlama çalışmalarının detaylarını görme imkanı bulup, karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın bürokratlarına, il müdürümüze ve belediyelerimizin bürokratlarına titiz çalışmaları ve bu faydalı toplantı için teşekkür ediyorum.

Mesele İzmir olunca, mesele İzmirli hemşehrilerimizin menfaati söz konusu olunca, geri kalan her şey teferruattır.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Servet
 27 Temmuz 2023 Perşembe 15:44
Artık bu kronik sorun hallolur inşallah.Izmir güzel bir lokasyon ve sağlık merkezi kazanır.Arti döviz ve istihdam.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir