MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Kaya’dan Kocaoğlu’nda ‘dava belgeli-videolu’ stat çıkışı!
Politika
17 Nisan 2018 Salı 13:05

AK Partili Kaya’dan Kocaoğlu’nda ‘dava belgeli-videolu’ stat çıkışı!

Başkan Kocaoğlu’nun Tire’deki açılışta Göztepe ve Karşıyaka statlarına yönelik eleştirisine Twitter’dan yanıt veren AK Parti İzmir Milletvekili Kaya Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan davanın ret kararının belgesini ve İzmir’in yeni statlarının inşaa çalışması videosunu da paylaştı.

GERÇEKİZMİR – İzmir’de yerel yönetim ile merkezi hükümet arasındaki stat tartışmaları Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Tire’de hizmete alınan 15 bin kişilik stadyumun açılış töreninde yaptığı açıklamalarla yeniden alevlendi. 

Başkan Aziz Kocaoğlu’na “Kocaoğlu’na ağlama mevsiminin gelmesi dolayısıyla kolaylıklar diliyorum. Zira bu kapıdan ona 2019’da ekmek çıkmayacak” sözleriyle yanıt veren AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül’ün ardından AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya’dan da ‘dava belgeli’ ve videolu çıkış geldi.

AK Parti İzmir Milletvekili Kaya Twitter hesabından gönderdiği seri mesajlarla Kocaoğlu’nu eleştirirken, Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan davanın ret kararının belgesini ve İzmir’in yeni statlarının inşaa çalışması videosunu da paylaştı. 

İŞTE O MESAJLAR 
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Sn. Aziz Kocaoğlu şöyle demiş; "Kentin en işlek yerlerine, tek nefes alacağı yerlere hem Güzelyalı'ya hem de Karşıyaka'ya stat yapılmaya kalkılıyor. Bunun yanlış olduğunu bangır bangır bağırdık, dinlemediler!"

Sn. Kocaoğlu, bu stadyumların yapılmasını istemediğinizi, bunun için bangır bangır bağırmaktan da öte, davalar açıp engellemeye çalıştığınızı tüm İzmir biliyor. İstemediğinizi anlatmak için daha ne yapabilirsiniz ki zaten! İstemiyorsunuz, anladık.

Bu üç stadyumun da şu andaki mevcut yerlerine yapılmasını isteyenler, kulüplerimizdir ve armalara sevdalı İzmirli hemşehrilerimizdir. Eğer engellemeseydiniz, İzmir'in üç stadyumu da şimdiye kadar çoktan hizmete açılmış olurdu.

Ama siz ne kadar engellemeye çalışırsanız çalışın, biz bu stadyumları yapacağımıza söz vermiştik ve yapıyoruz. Siz bangır bangır 'istemezük yapmayın' diye bağırdıkça biz de bangır bangır 'yapıyoruz' demeye, YILDIRIM hızıyla İzmir'e hizmet etmeye devam edeceğiz...

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir