MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Kaya'dan Soyer'e 'Çeşme Projesi' çıkışı!
Politika
1 Mayıs 2022 Pazar 17:08

AK Partili Kaya'dan Soyer'e 'Çeşme Projesi' çıkışı!

Soyer'in dava ve 'yanlış proje' çıkışına tepki gösteren AK Parti İzmir Milletvekili, "İzmir için yapılan her projeye dava açıp 'istemezük' dediniz. Kendiniz taş üstüne taş koymazsınız, bir de iş yapacak olanı engellersiniz. Yazık!" ifadelerini kullandı. 

GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Tunç Soyer, tartışmalı Çeşme Projesi için karşı durma gerekçelerini anlattığı açıklamada, "Yanlış bir proje" çıkışında bulunurken, dava açtıklarını ve 10 Mayıs günü Gündoğdu'da bir protesto eylemi gerçekleştireceklerini açıkladı. 

Başkan Soyer'in mesajlarına AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'dan tepki geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kaya, "Çeşme Projesi; beton ayak izi proje alanının sadece %1.2'si,
7 üniversitece hazırlanmış bilimsel raporlarla çevre dostu olduğu ve ters ozmoz teknolojisi ile su ihtiyacının karşılanacağı tasdik edildi, 55 bin istihdam sağlayacak, İzmir'de turizmi 12 aya yayacak...
CHP'li istemezükçü Soyer'e 2 yıldır Bakanlıkça sunumlar yapılmış, önerileri dikkate alınmış ama tüm bunlara rağmen dava açmış. İzmir için yapılan her projeye dava açıp 'istemezük' dediniz. Kendiniz taş üstüne taş koymazsınız, bir de iş yapacak olanı engellersiniz. Yazık!" ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir