MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Kaya'dan Soyer'e ikinci 'safsata' çıkışı!
Politika
27 Kasım 2021 Cumartesi 15:12

AK Partili Kaya'dan Soyer'e ikinci 'safsata' çıkışı!

Erdoğan'a verilen yanıta 'safsata' çıkışı yapan AK Partili Kaya bu kez de Küçük Menderes yatırım raporuna "Bir safsata daha! Küçük Menderes temizliğine 2,5 yıldır 1 TL bile yatırım yapmayarak kirliliğe sebep olan kişi, safsatacı ve sahte çevreci CHP'li Soyer'dir!" mesajıyla tepki gösterdi.

GERÇEKİZMİR - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'in Bayraklı ilçesindeki deprem konutları ilk teslim töreninde yaptığı konuşmada yerel idareyi sert sözlerle eleştirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Körfezi'nin kirli olduğunu vurguladığı konuşmasında "Türkiye’de İzmir dışında hiçbir yerde kanalizasyon ve yağmur suyu ayrıştırması yapmayan bulunmuyor" ifadelerini de kullanmıştı. 

Erdoğan'ın bu mesajlarına detaylı yanıt veren Büyükşehir'den "Türkiye’de kanalizasyon ve yağmur suyu ayrıştırması yapmayan, büyük bölümü de iktidar partisine mensup belediyeler tarafından yönetilen çok sayıda kent bulunmaktadır. Ancak İzmir bunlardan biri değildir. Bugün itibariyle 700 km’nin üzerinde ayrıştırma hattı devre alınmış, 122 km’nin yapımına ise başlanmıştır" açıklaması gelmişti. Büyükşehir'in bu yanıtına tepki gösteren AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da sosyal medya hesabından "Safsatayı bırakın! Körfez'e giden atıkları kesmek istiyorsanız, birleşik sistem çalışan kanalizasyon hatlarının tamamını ayrıştırmanız gerekiyor. İzmir genelinde olması gereken ayrıştırma hattı uzunluğu 5 bin kilometre... Halihazırdaki mevcut hat uzunluğu ise 700 kilometre..." çıkışında bulunmuştu. 

İKİNCİ SAFSATA ÇIKIŞI! 
AK Partili Kaya'da bu kez Büyükşehir'in bugün Küçük Menderes için yayınladığı ve 524 milyon lirayı bulan yatırım raporuna tepki gösterdi. Kaya ikinci 'safsata' çıkışında bulunurken şu ifadeleri kullandı: Bir safsata daha! Trumpist Soyer, Küçük Menderes'in temizliğine 2,5 yılda 111 milyon TL yatırım yaptıklarını söylemiş. Gerçek olan ise şu... Küçük Menderes temizliğine 2,5 yıldır 1 TL bile yatırım yapmayarak kirliliğe sebep olan kişi, safsatacı ve sahte çevreci CHP'li Soyer'dir!" 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir