MENÜ
İzmir 16°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Kaya'dan Soyer'e 'koku' salvosu: Sevsinler sizin çevreciliğinizi!
Politika
25 Ağustos 2020 Salı 12:16

AK Partili Kaya'dan Soyer'e 'koku' salvosu: Sevsinler sizin çevreciliğinizi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’i sosyal medya üzerinden hedef alan AK Partili Vekil Kaya, Gaziemir'de kanalizasyon atıklarının bir derede yüzeyden aktığının yer aldığı bir videoyu  “İzmir'de bu yaz günlerinde kapı pencere kapattıran, çirkin bir koku var. Güzelim şehir lağım kokusuna teslim. Burası şehrin merkezi, Gaziemir Optimum'un arkası. 21. Yüzyılda İzmir'e bunu layık görenler, bir de çevreci geçiniyor. Sevsinler sizin çevreciliğinizi!” ifadeleriyle paylaştı.

GERÇEKİZMİR- AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, sosyal medya üzerinden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i hedef aldı.

Kentte koku olduğunu öne süren AK Partili Vekil Kaya, Gaziemir'de kanalizasyon atıklarının bir derede yüzeyden aktığının yer aldığı bir videoyu Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’i etiketleyerek paylaşan Kaya,  “İzmir'de bu yaz günlerinde kapı pencere kapattıran, çirkin bir koku var. Güzelim şehir lağım kokusuna teslim. Burası şehrin merkezi, Gaziemir Optimum'un arkası. 21. Yüzyılda İzmir'e bunu layık görenler, bir de çevreci geçiniyor. Sevsinler sizin çevreciliğinizi!” dedi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir