MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Kaya'dan Soyer'e o konuşmayla 'İnciraltı' çıkışı!
Politika
25 Mayıs 2023 Perşembe 15:08

AK Partili Kaya'dan Soyer'e o konuşmayla 'İnciraltı' çıkışı!

Başkan Soyer'in, "Mülk sahipleriyle çözüm üretilmiş, İnciraltı sadece mülk sahiplerini ilgilendiren bir şey değildir" sözüne karşılık 30 Mart 2019 yerel seçimleri öncesi yaptığı bir konuşmayı yayınlayan AK Parti İzmir Milletvekili Kaya, Büyükşehir Belediye Başkanını bu konuşmadaki "İnandığımız şey şudur ki bu toprağın yarattığın rantın sahibi en çok siz olmalısınız" sözleri üzerinden eleştirdi. 

GERÇEKİZMİR - AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'dan Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e yeni bir İnciraltı planları çıkışı geldi. 

Başkan Soyer'in, "Mülk sahipleriyle çözüm üretilmiş, İnciraltı sadece mülk sahiplerini ilgilendiren bir şey değildir" sözü ekseninde 30 Mart 2019 yerel seçimleri öncesi yaptığı bir konuşmayı yayınlayan AK Parti İzmir Milletvekili Kaya, Büyükşehir Belediye Başkanına bu konuşmadaki "İnandığımız şey şudur ki bu toprağın yarattığın rantın sahibi en çok siz olmalısınız" sözleri üzerinden eleştirdi. 

Kaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 
Planları ilan ettiğimiz gün, "Mülk sahipleriyle çözüm üretilmiş, İnciraltı sadece mülk sahiplerini ilgilendiren bir şey değildir" demişti. 30 Mart 2019 yerel seçimlerinden sadece bir gün önce, İnciraltı toprak sahipleriyle yaptığı toplantıdaki konuşması! Bana bu çark tanıdık geldi! Aynı Kılıçdaroğlu gibi. Seçimden önce her sözü ver, sonra çark et!

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir