MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Kaya'dan TOKİ tartışmasında bu kez o video ile tepki!
Politika
8 Ocak 2021 Cuma 11:47

AK Partili Kaya'dan TOKİ tartışmasında bu kez o video ile tepki!

AK Parti İzmir Milletvekili Kaya, Karabağlar’da TOKİ tarafından yapılması planlanan konutlar için 2020 yılı Şubat ayında gerçekleşen kura çekimini paylaşarak, “Vicdan sahibi hangi insan, bu güzel hemşehrilerimizin umutlarına, hayallerine ve mutluluğuna düşman olabilir. Tabi ki CHP, tabi ki Muhittin Selvitopu!” dedi.

GERÇEKİZMİR - Karabağlar'da başlayan, AK Parti ile Cumhuriyet Halk Partisi’ni (CHP) karşı karşıya getiren TOKİ tartışması devam ediyor.

İzmir Demokrasi Üniversitesi Kampüsü için ayrılan alanda TOKİ tarafından konut yapılacak olmasına karşı duruş sergileyen Karabağlar Belediye Başkanı CHP’li Muhittin Selvitopu ile AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya başlayan ve CHP’li siyasilerin de dahil olduğu polemikte yeni bir gelişme yaşandı.

AK Partili Kaya sosyal medya hesabından, 25 Şubat 2020 tarihinde yaptığı bölgede yapılacak konutlar için gerçekleşen kura çekiminin videosunu paylaştı. Kaya, “Vicdan sahibi hangi insan, bu güzel hemşehrilerimizin umutlarına, hayallerine ve mutluluğuna düşman olabilir. Tabi ki CHP, tabi ki Muhittin Selvitopu!” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir