MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Kaya'dan 'kooperatifleşme' salvosu: Bitirilmiş 1 tane daire yok!
Politika
15 Ocak 2023 Pazar 15:48

AK Partili Kaya'dan 'kooperatifleşme' salvosu: Bitirilmiş 1 tane daire yok!

AK Parti İzmir Milletvekili Kaya, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Halk Konut Projesi'nin ilk ayağı olan Dilber Apartmanı temel atma töreninde verdiği "Bu uygulamayı Türkiye'ye yayacağız" mesajına tepki gösterdi. Kaya, "İzmir depreminden bu yana 2,5 yıl geçti. Kooperatifleşme modeli ile bitirilmiş bir tane daire var mı? Yok! Ama sürekli kooperatifleşme modeli diye boş boş toplanıp duruyorlar. Aynı altılı masa gibi!" dedi.

GERÇEKİZMİR - AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'dan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Halk Konut Projesi'nin ilk ayağı olan Dilber Apartmanı temel atma töreninde verdiği "Bu uygulamayı Türkiye'ye yayacağız" mesajına tepki gösterdi. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Partili Kaya şu ifadeleri kullandı:
Kılıçdaroğlu, "kooperatifleşme modelini Türkiye'ye yayacağız" demiş. İzmir depreminden bu yana 2,5 yıl geçti. Kooperatifleşme modeli ile bitirilmiş bir tane daire var mı? Yok! Ama sürekli kooperatifleşme modeli diye boş boş toplanıp duruyorlar. Aynı altılı masa gibi! İzmir depreminden sonra, bin 404'ü proje 3 bin 651'i ise rezerv alanda olmak üzere, toplam 5 bin 061 konut, 357 işyeri, birer anaokulu, ilkokul, ortaokul ve cami inşaatlarına başladık ve bin 801 konutu depremzedelere teslim ettik. Her zamanki gibi, onlar konuştu biz yaptık! 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir