MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Kaya'dan meslek odalarına sert tepki: İki yüzlüsünüz!
Politika
13 Kasım 2022 Pazar 12:37

AK Partili Kaya'dan meslek odalarına sert tepki: İki yüzlüsünüz!

TMMOB, İzmir Barosu ve Tabip Odası'nın Buca Cezaevi alanı planlamasına karşı duruşuna Urla planları vurgusuyla tepki gösteren AK Parti İzmir Milletvekili Kaya, "İki yüzlüsünüz" ifadelerini kullandı.

GERÇEKİZMİR - Yıkımı tamamlanan Buca Cezaevi alanının planlaması üzerine tartışmalar sürüyor. 

Bakanlığın hayata geçirdiği plana karşı ortak bir yeşil alan duruşu sergileyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile kentteki meslek odaları ve sivil toplum örgütleri önemli bir toplantı gerçekleştirmiş, TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu'nun yanı sıra İzmir Barosu, İzmir Tabip Odası, DİSK ve KESK'in katıldığı zirvenin ardından Soyer'den Zehirli Sao Paulo gemisiyle mücadelede nasıl zafer kazandıysak Buca’da da kazanacağız. İzmir’i bu haklı mücadelenin bir parçası haline getirmek istiyoruz” açıklaması gelmişti. 

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya bu toplantı ve mesajların ardından TMMOB, İzmir Barosu ve İzmir Tabip Odası'na tepki gösterdi. 

AK Partili Kaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Büyükşehir Meclisi'nin CHP Grubu'nun oylarıyla onay verdiği Urla planlarına vurgu yaptı. 

Kaya açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 
CHP'nin AVM planını kaldırarak, bir metrekaresini bile özele değil, tamamını İzmirli hemşehrilerimizin ve kamunun kullanımına açtığımız Buca Cezaevi arazisi planına itiraz eden;
TMMOB, İzmir Barosu, Tabip Odası kısaca İzmir'in hayrına her şeye karşı olan İSTEMEZÜKÇÜLER!
Urla'da Klazomenai kazılarının yapıldığı, kültürel sit alanı göbeğinde, tamamı özel şahsa ait alandaki CHP'li Büyükşehir'in milyarlık rant planına karşı neden üç maymunu oynuyorsunuz!
Söyleyecek sözünüz yok mu!
İki yüzlüsünüz!
?Yoksa siz de mi bu milyarlık ranta ortaksınız!

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir