MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Kaya'dan örnek çalışma: Seçmene 'açık adres'
Politika
6 Haziran 2018 Çarşamba 14:20

AK Partili Kaya'dan örnek çalışma: Seçmene 'açık adres'

AK Parti İzmir Milletvekili ve 1. Bölge Milletvekili Adayı Atilla Kaya alanda eşine pek rastlanmayan çalışmaya imza atıyor. Kaya, seçmenin kendisine seçimden sonra da ulaşması adına kendisinin ve danışmanlarının kişisel ulaşım bilgilerinin yer aldığı kartvizitleri de dağıtıyor. Kaya şimdiye kadar 200 bin adet broşür ve kartvizit dağıttı.

GERÇEKİZMİR – Türkiye 24 Haziran’a kilitlendi. Seçimler için geri sayıma geçilirken, parti liderleri, Cumhurbaşkanı adayları ve milletvekilleri adayları kentlerde alan çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti İzmir Milletvekili ve 1. Bölge 2. Sıra Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, 7/24 alan çalışmasını sürdürürken, hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hem de Cumhur İttifakı için oy istiyor.

Kaya, propaganda sürecinde eşine az rastlanan bir çalışmaya da imza atıyor. Kaya, seçmenin kendisine seçimlerden sonra da rahatlıkla ulaşması adına kendisinin tüm iletişim bilgilerinin yer aldığı kartvizit ile üç danışmanının isim ve telefonlarının olduğu kartviziti de vatandaşa dağıtıyor.

Partinin alanda ve TBMM’de en çalışkan vekilleri arasında yer alan Kaya bu çalışmayla seçmene 'açık adres' verip "İstediğiniz zaman ulaşabilirsiniz" mesajı veriyor. 

Kaya’nın süreçte 200 bin adet broşür ve kartvizit dağıttığı öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir