MENÜ
İzmir 24°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Kaya'dan 'yardım' çıkışı: Büyükşehir ayrımcılık yapıyor!
Politika
17 Nisan 2020 Cuma 15:54

AK Partili Kaya'dan 'yardım' çıkışı: Büyükşehir ayrımcılık yapıyor!

AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan sosyal yardımların sadece CHP’lilere dağıtıldığını iddia etti. Kaya, “Bu kenti germeyin. İnsanlarımızı ayrıştırmayın, toplumsal kardeşliği baltalama çabanızı artık bırakın. İzmir'i yormayın” dedi.

GERÇEKİZMİR - AK Parti cephesinden İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan sosyal yardımlara yönelik eleştiriler sürüyor. 

Son olarak sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Büyükşehir'in ayrımcılık yaptığını öne sürdü ve Başkan Tunç Soyer'i hedef alan eleştirilerde bulundu. 

İŞTE O MESAJLAR 
Sosyal yardımlar, sosyal belediyecilik sorumluluğunun gereğidir. Bu yardımlar, vatandaşa verilen bir lütuf değil, haktır. Adil ve hakkaniyetli bir şekilde dağıtılması da şarttır. CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yardımları sadece kendi partililerine dağıtması ayrımcılıktır. Bu sıkıntılı günlerde CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin insanlarımız arasında ayrımcılık yapması, her şeyde olduğu gibi sosyal yardımlarda da bölücü ve ayrıştırıcı davranması kabul edilemez.

Belediye Başkanı, herkese eşit hizmet vermek zorundadır. Belediye Başkanı'nın partisi olur ancak partizan olamaz. CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Tunç Soyer, seçildiği günden bu zamana geçen süredeki uygulamalarıyla, herkesin başkanı olamayacağını göstermiştir.

Sn. Tunç Soyer, milletin sinir uçlarına dokunmaktan acaba ne zaman vazgeçecek! Çatışmacılığı, dışlayıcılığı, ayrımcılığı, bölücülüğü, ötekileştiriciliği bir yönetim tarzından ziyade, bir hayat felsefesi olarak gördüğü ortada .Çok söyledik, yine söylüyoruz. Buradan bir kez daha net bir şekilde ifade ediyorum; İzmirli duruşuna yakışmayan bu hal ve hareketlerden vazgeçin. Bu kenti germeyin. İnsanlarımızı ayrıştırmayın, toplumsal kardeşliği baltalama çabanızı artık bırakın. İzmir'i yormayın"

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir