MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Nasır duyurdu: Urla Yat Limanı Projesi'nde kritik gelişme!
Politika
11 Şubat 2022 Cuma 16:28

AK Partili Nasır duyurdu: Urla Yat Limanı Projesi'nde kritik gelişme!

AK Partili Nasır, Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan dava sonunda 2014 yılında planları mahkeme kararıyla durdurulan proje için revize edilen imar planları Bakanlık tarafından onaylandığını duyurdu. 

GERÇEKİZMİR - AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olduğu 2013 yılındaki 35 İzmir 35 Proje vaatleri arasında yer alan Urla Çeşmealtı Yat Limanı ile ilgili önemli gelişmeyi duyurdu. 

Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan dava sonunda 2014 yılında planları mahkeme kararıyla durdurulan proje için revize edilen imar planları Bakanlık tarafından onaylandı. 

AK Partili Nasır sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 
CHP istemez, AK Parti yapar. 2013 yılında 35 İzmir 35 projesi içinde yapılması planlanan ancak İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından mahkeme kararı ile durdurulan, Urla Çeşmealtı yat limanı uygulama imar planı onaylandı. Urlamıza ve İzmir’imize hayırlı olsun. CHP zihniyeti tarafından durdurularak, Urla’nın ve İzmir’in ekonomik kayıplarına neden olduğu, 360 kapasiteli Urla Çeşmealtı yat limanı planlarının onaylanmasında İzmir’imize desteklerinden dolayı Ulaştırma Bakanlığı ve Sayın Bakan Adil Karaismailoğlu, Kültür ve Turizm Bakanımızı Mehmet Ersoy'a İzmirli hemşerilerimiz adına teşekkür ediyorum. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir