MENÜ
İzmir 19°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Sayan'dan gerginlik açıklaması: Danışmanımın kafasını kırdılar!
Politika
9 Mayıs 2023 Salı 10:56

AK Partili Sayan'dan gerginlik açıklaması: Danışmanımın kafasını kırdılar!

İzmir'in Buca ilçesinde yaşanan seçim gerginliğinin yankıları sürüyor. Son açıklama AK Partili Sayan'dan geldi. Sayan, "İzmir’de yaptığım seçim çalışmalarında her yer yerde sizin seçim ofislerinizi ziyaret ettim.. Bugün kumarhanenin önünden otobüsümüzle geçerken,kumarhane de oturanlar zafer işaretleri ile bana saldırıp Sayın cumhurbaşkanımıza ve bana hakaret ettiler otobüsümüzün camını kırdılar aşağıya inip 'Niye bunu yapıyorsunuz?' diyen danışmanımın kafasını okey ıstakasıyla kırdılar" dedi.
GERÇEKİZMİR - İzmir'in Buca ilçesinde yaşanan seçim gerginliğinin yankıları sürüyor. 

Son olarak AK Parti İzmir Adayı Savcı Sayan'dan bir açıklama geldi. AK Partili Sayan açıklamasında CHP cephesinden gelen suçlamaları reddetti. 



DANIŞMANIMIN KAFASINI KIRDILAR! 

Sayan, "Siz Allah’tan korkmuyor,kuldan utanmıyorsunuz. Ben İzmir’de yaptığım seçim çalışmalarında her yer yerde sizin seçim ofislerinizi ziyaret ettim.. Bugün kumarhanenin önünden otobüsümüzle geçerken,kumarhane de oturanlar zafer işaretleri ile bana saldırıp Sayın cumhurbaşkanımıza ve bana hakaret ettiler otobüsümüzün camını kırdılar aşağıya inip 'Niye bunu yapıyorsunuz?' diyen danışmanımın kafasını okey ıstakasıyla kırdılar" ifadelerini kullandı. 

SEÇİM OFİSİ Mİ KUMARHANE Mİ?
Sayan açıklamasında şunları kaydetti: Arkadaşları danışmanımı polislerle birlikte zor kurtarmışlar..Hala saldırıyı biz yapmış oluyoruz. Biz gecenin bir yarısı çalışmadan dönerken niye saldıracağız. Akıl mantık bunu kabul eder mi ? 5 gün önce otobüsümün camını parçaladınız.. 2 gün önce Buca gölette piknik alanında seçim minibüslerinizle otobüsümün önünü kesip yol vermediniz dakikalarca zafer işareti yaparak halay çektiniz. Sloganlar attınız yine sakinliğimizi koruduk. Siz saldırılarla bizi korkutacağınızı mı zan ediyorsunuz. 
Size boyun eğeceğimizi mi düşünüyorsunuz. Bugüne kadar yalan iftira ve baskı ile işi götürmeye çalıştınız. Artık bunları unutun. Bugüne kadar bütün tahriklerinize rağmen memleketimizin selameti ve huzuru için hep sustuk. Tahriklerinize rağmen duruşumuzu bozmadık. Biliyorum topladığım kalabalıklar, yaptığım çalışmar, birlik ve beraberlik sözlerim sizi rahatsız etmiş. Ama biz kardeşlik sözlerini söylemeye devam edeceğiz..
Ayrıca Bu kumarhane ne zamandan beri sizin seçim ofisiniz oldu.. Karar verin bu mekan kumarhane mi , seçim ofisiniz mi?

NE OLMUŞTU? 
İzmir'in Buca ilçesinde AK Parti İzmir 1. Bölge 6. Sıra Aday Savcı Sayan'ın seçim otobüsünün CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun afişlerinin asılı olduğu bir kahvehanenin önünden geçtiği sırada gerginlik yaşandı. 

İddiaya göre Çamlıkule Mahallesi'nde meydana gelen olayda seçim otobüsünün geçtiği sırada sözlü sataşmayla başlayan olay kavgaya dönüştü. Otobüsten inenlerle kahvehanede yer alan grup karşı karşıya geldi. Sandalyelerin fırlatıldığı olayda Sayan'ın seçim otobüsünden inen grupta yer alan kişiler tarafından havaya ateş de açıldığı iddia edildi. 


 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir