MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Saygılı'dan 'grev' çıkışı: İzmir'i yönetemiyorsunuz!
Politika
31 Temmuz 2023 Pazartesi 12:09

AK Partili Saygılı'dan 'grev' çıkışı: İzmir'i yönetemiyorsunuz!

İzmir'de gündeme Metro A.Ş.'de süre gelen toplu sözleşme sürecinin uzlaşmazlıkla noktalanması ve 625 işçinin grev kararı alarak metro ve tramvay seferlerinin devre dışı kalması damga vururken, AK Parti cephesinden de konuyla ilgili ilk açıklama geldi. AK Parti İl Başkanı Saygılı, Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer'e, "İzmir’i yönetemiyorsunuz!" çıkışıyla yüklendi.

GERÇEKİZMİR - İzmir'de gündeme Metro A.Ş.'de süre gelen toplu sözleşme sürecinin uzlaşmazlıkla noktalanması ve 625 işçinin grev kararı alarak metro ve tramvay seferlerinin devre dışı kalması damga vururken, AK Parti cephesinden de konuyla ilgili ilk açıklama geldi. 

AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i sert sözlerle eleştirdi ve "İzmir’i yönetemiyorsunuz!" mesajı verdi. 

İŞTE O AÇIKLAMA: 
Bir kentin üç temel sorunu; “Çöp, Su ve Ulaşım” birer sorun olarak büyümeye devam ediyorsa; ortada “İşini yapamayan bir belediye” vardır! 

Hele üzerine bir de “Çalışan hakları” sürekli kriz oluyorsa; durum daha da vahimdir! Kent içi trafiğinin tüm uzuvlarıyla felç oluşunu seyreden, verdiği sözlerin hiçbirini tutmayan CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer’e söylenecek tek söz vardır: İzmir’i yönetemiyorsunuz!

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir