MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Şengül'den 'bürokrat' çıkışı: Hiç biri başkanımızı ezemez!
Politika
7 Nisan 2018 Cumartesi 16:35

AK Partili Şengül'den 'bürokrat' çıkışı: Hiç biri başkanımızı ezemez!

AK Parti'de kongre takvimi Foça'da işlemeye devam ederken, İl Başkanı Şengül'den çarpıcı bir çıkış geldi. Şengül, "Hiçbir bürokrat ilçe başkanımızı ezemez. Hiçbir bürokrat ilçe başkanımı ve teşkilatı görmezden gelemez. İlçe başkanıma yapılmış yanlış bana yapılmış yanlıştır” dedi.

GERÇEKİZMİR – AK Parti İzmir’de kongre takvimi tam gaz işlemeye devam ediyor.

3 Mart’ta Bergama’da başlayan ilçe kongreleri maratonunda sona gelinirken, Cumartesi günü tek sandık Foça’da kuruldu.

- ŞENGÜL'DEN 'MANİDAR' MESAJLAR: HEDEF NİŞANCI MI?... 

AK Parti Foça İlçe Kongresi’nde Genel Merkez tarafından Kadir Özgirgin’in yerine seçilen İrfan Çalışkan sandığa tek aday olarak gitti. Kongrenin Divan Başkanlığı'nı İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli yaptı. 

Foça Kongresi’ne AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül’ün mesajları damga vurdu.

Foça’da bayrak değişimi yaşandığını ifade eden Şengül, “Foça’ya defalarca geldim. Kongrelere katıldım. Yarışlar oldu. Foça’da istediğimiz başarıyı bir türlü yakalayamadık” dedi.

“Salona baktığımda genelde orta yaş ve üstü insan var” diyen Şengül,  gençlerin ve kadın sayısının arttırılması talimatını verdi.

Teşkilata yerel seçim mesajları veren Şengül, “Samimi olacağız. Burada inanmış bir teşkilatımız olursa Foça’da yerel yönetimde AK Parti’nin bayrağını dikmek o kadar kolay ki… Foça’da girilmedik ev kalmayacak. Bunu yaparsak önümüzdeki dönem hem Foça’yı hem Büyükşehir’i alırız. Aramızdaki kavgaları kenara bırakacağız. Herkes birbirini kollayacak” dedi.

HİÇBİR BÜROKRAT EZEMEZ! 
“İlçe başkanım ilçesinde güçlü olacak ki sorunları çözebilsin” diyen Şengül’e, salondan “Bürokrasiyi aşamıyoruz başkanım” çıkışı gelince Şengül “Hiçbir bürokrat ilçe başkanımızı ezemez. Hiçbir bürokrat ilçe başkanımı ve teşkilatı görmezden gelemez. İlçe başkanıma yapılmış yanlış bana yapılmış yanlıştır” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir