MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Sürekli'den depremzedelerle zirve ve önemli mesajlar!
Politika
28 Mart 2022 Pazartesi 18:58

AK Partili Sürekli'den depremzedelerle zirve ve önemli mesajlar!

Depremzedelerin AK Parti İl Binası'na taşıdıkları kredi isyanının ardından önemli bir gelişme yaşandı. Gün içinde yaşanan gergin anların ardından o sırada bir toplantıda olan AK Parti İl Başkanı Sürekli depremzedeleri makamında ağırladı. Sürekli taleplerin dinlendiği toplantı sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

GERÇEKİZMİR - İzmir’de 30 Ekim tarihinde meydana gelen ve kentte büyük yıkıma sebep olan depremin ardından depremzedelerin evlerine kavuşma mücadelesi devam ediyor.

"Kentsel dönüşümcü değiliz" diyerek yola çıkan ve uygun koşullarda afet kredisi taleplerini sık sık dile getiren İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) üyesi depremzedeler bu kez AK Parti İzmir İl Binası’na yürüdü. Bina girişinde depremzedeleri AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kandil ve il yöneticileri karşıladı. Depremzedelerin toplu olarak içeri girmek istemesi üzerine il yöneticileri ile depremzedeler arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Gerginliğin ardından 3 kişi binaya alınırken, depremzede temsilcilerine AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ile randevu sözü verildiği bildirildi. 

- DEPREMZEDELERDEN AK PARTİ BİNASINDA GÖZYAŞLI KREDİ İSYANI... 

Gelişmelerin yaşandığı sırada bir toplantıda AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli daha sonra depremzedeleri makamında ağırladı. AK Partili Sürekli depremzedelerin taleplerini dinlediği görüşmenin ardından sosyal medya hesabından detaylı bir açıklama yaptı. 

AK Parti İl Başkanı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 
İZDEDA ve depremzede vatandaşlarımıza ziyaretleri için teşekkür ediyorum. 17 aydır depremzedelerimizin sonuna kadar yanında olduk. Çalışmalarımızı en hızlı biçimde ve titizlikle yürüttük.Yaralarını sarma sorumluluğu ve talepleri başımızın üzerinde oldu; kimse aksini iddia edemez

Bugün İl Başkanlığımızı ziyaret eden İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) Başkanı Haydar Özkan ve Dernek Yöneticileri; ardından kredi düzenlemesi taleplerini dile getiren depremzede vatandaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde de yaklaşımımız aynı olmuştur.

Yaptıklarımız tüm somutluğuyla ortadadır. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere ilgili tüm bakanlıklarımız; depremzedelerimizin beklentilerine yönelik hassasiyetini korumaktadır.

?Gerçekleştirdikleri ziyarette; İZDEDA yönetimine ve depremzede vatandaşlarımıza söylediğimiz üzere, diyalogla aşamayacağımız sorun, yapamayacağımız iş yoktur. Hükümetimiz tüm olanaklarıyla depremin acı yüzünü yaşayan halkımızın yanındadır ve olmaya devam edecektir.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir