MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Sürekli ve Kaya'dan CHP'ye İktisat Kongresi salvosu!
Politika
19 Ocak 2023 Perşembe 13:54

AK Partili Sürekli ve Kaya'dan CHP'ye İktisat Kongresi salvosu!

CHP İl Başkanı Aslanoğlu'nun açıklamalarına AK Parti İl Başkanı Sürekli ve AK Parti İzmir Milletvekili Kaya yanıt verdi. AK Partili Sürekli, "CHP’nin her konudan bir mağduriyet çıkarma eğilimi, kamuoyunu da bıktırdı" çıkışını yaparken AK Partili Kaya'dan da "Atatürk'ün mirası kongre binasını partisi yıkmış ve Soyer de otopark yapmak istemiştir. Tek gerçek budur, gerisi lafügüzaftır!" mesajı geldi.

GERÇEKİZMİR - İzmir'de İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi tartışmaları sürüyor. 

Son olarak CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun, "Türkiye ekonomisini batıran, yerli ve milli ne kadar değerimiz varsa satan bir iktidar, İktisat Kongresi toplayarak geleceğe yön veremez. Onlarınki ancak sembolik bir anma etkinliği olur… Şimdi tüm Türkiye merakla bekliyor. Bakalım düzenleyecekleri 100.yıl organizasyonunda ne kadar ehil, konusunda uzman ve ekonomi bilimine dayanan konuşmacılar veya tespitler yapılacak. Onlara tavsiyemiz, İktisat Kongresinin 100. yılına yakışan ve ekonomi dünyasında ses getirecek bir organizasyon izlemek isterlerse, Büyükşehir Belediyemizin organizasyonu nu takip etsinler" açıklamasına AK Parti cephesinden yanıt geldi. 

"MAĞDURİYET ÇIKARMA EĞİLİMİ KAMUYONU DA BIKTIRDI!"
AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Aslanoğlu'nu hedef aldı. Sürekli mesajında, "CHP’nin İl Başkanı; ‘İzmir’in Kayıp 45 Ayı’ başlıklı basın açıklamamıza karşılık verirken İzmir İktisat Kongresi‘ne yönelik mağdur edebiyatı yapmış. Oysa, İzmir Büyükşehir Belediyesi, dışlandığı için değil; partisinin kararıyla ayrı bir 100.yıl etkinliği düzenliyor. Aslanoğlu belli ki bundan bi haber! Devletin bu tarihi kongreye ve 100. yıl dönümü etkinliğine sahip çıkmasını yadırgamaları baştan aşağı abesle iştigal! Üstüne üstlük, kongre binasının bulunduğu alanı otoparka çevirirken hicap duymayan da kendileri! CHP’nin her konudan bir mağduriyet çıkarma eğilimi, kamuoyunu da bıktırdı. Başlayamadıkları, yapamadıkları, bitiremedikleri her işte aynı algı sığınmacılığı! Yerli ve milli çizgisinde bu tarihi günü rehber kabul eden hükümetimiz; elbette 100.yılı da sırtında taşıyacaktır" ifadelerini kullandı. 

"TEK GERÇEK BU!"
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 
CHP İzmir İl Başkanı, İzmir İktisat Kongresi ile ilgili konuşmuş. Sanırım, Soyer'e güvenip açıklama yapıp taca çıkanların arasına katılmaya niyetli...  Atatürk'ün mirası kongre binasını partisi yıkmış ve Soyer de otopark yapmak istemiştir. Tek gerçek budur, gerisi lafügüzaftır!

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir