MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Vekil'den flaş çıkış: Kocaoğlu bakan olmak istiyor!
Politika
2 Aralık 2017 Cumartesi 18:55

AK Partili Vekil'den flaş çıkış: Kocaoğlu bakan olmak istiyor!

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, sosyal medyadan gerçekleştirdiği canlı yayında, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu ile ilgili flaş bir çıkışa imza attı. Sürekli, Kocaoğlu için “Tarım Bakanı olmak istiyor” dedi.

GERÇEKİZMİR -AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, sosyal medya aracılığıyla canlı yayında vatandaşların sorularına yanıt verdi, genel ve yerel siyasete yönelik açıklamalarda bulundu.

Sürekli, canlı yayında flaş bir çıkışa imza attı. Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu için ‘Tarım Bakanı olmak istiyor’ iddiasında bulundu. Sürekli, “Kocaoğlu her gün siyaset yapıyor. Yerel siyaset de değil genel siyaset yapıyor. Herhalde Tarım Bakanı olmak istiyor. Bu yönde eleştiriler yapıyor.  Aziz Bey önümüzdeki seçimde, seçimi alamayacağını düşünüyor herhalde. Bir gün partiniz iktidar olursa bakanlık hayali kuruyorsunuz herhalde” dedi.

Sürekli’nin canlı yayında değindiği konular ve yaptığı açıklamalar şöyle:

KARŞIYAKA STADI

Sözümüz söz. Temeli attık. Süreç ilerliyor. İmar planları askıya çıktı. 51 itirazla karşı karşıya kaldık. İtirazlar reddedildi. Yolumuza devam ediyoruz. Biz çalışmaya devam edeceğiz. Buradan sesleniyorum. Bırakın engellemeyin destek verin. Karşıyaka stadına kavuşsun. Karşıyaka Belediyesi’ne gelecek. Ruhsat verirse verecek. Vermezse Bakanlığımız verecek.

TAŞERON YASASI

Çalışmalar tamamlandı. Meclis’e geldikten sonra komisyonlara gönderilecek. Daha sonra Meclis gündemine gelecek. Yasa çıkacak. Verdiğimiz söz yerine gelmiş. olacak. Taşeron Yasası vatanımıza milletimize işçilerimize hayırlı uğurlu olsun.

TOKİ PROJELERİ

TOKİ İzmir’i pilot bölge seçti. Ödemiş’te TOKİ ile ilgili çalışma var. Ödemiş’e 500 konutluk TOKi projesi var. Proje bitti. Yakında billboardlardan paylaşılacak. 500 yetmez Mahmut Başkan( Ödemiş Belediye Başkanı)…Bir 500’lük yer daha bulalım. Kemalpaşa’da 679 konutluk birinci etabın kazması vuruldu. Belediye başkanlarımız arsa üretsin. Hazineyle de görüşeceğiz. Merkezde Karşıyaka, Çiğli Bayraklı’da da büyük TOKİ projesi var.

ÇANDARLI LİMANI

Çandarlı Limanı her toplantıda soruluyordu. Çandarlı Limanı ile ilgili konsept değişikliği yapıldı. Burası konteynır limanı olacaktı. Dünyada bu alandaki daralma nedeniyle bu konsepten vazgeçildi. Hem limanı yapacağız hem de liman arkasına büyük bir sürprizimiz var Çandarlı Limanı endüstri limanı olacak. Liman arkasına dev bir endüstri tesisi yapılacak.

HASTANELER

Kınık hastanesi ilkbahar da bitecek. Dikili hastanesi yatırım projesi kapsamında. Aliağa’da yoğun çalışmalar var. Proje devam ediyor. Yatırım programına alındı. Bornova Devlet Hastanesi’nde mutlu sona az kaldı. Yıl sonuna kadar burası bitmiş olacak. Başbakanımızın İzmir’de olduğu gün açılacak.

AK PARTİLİ BELEDİYELER

İzmir’de birbirinden başarılı 7 AK Partili başkanımız var. Hepsini tebrik ediyorum çalışmalarından dolayı. İzmirliler gidin bu ilçelere görün AK Belediyeciliği…Kimsenin oyuna ipotek koymuyoruz ama ideolojileri bırakalım algıları bırakalım. Hizmetleri gidin yerinde görün. Biz kimsenin hayat tarzına müdahale etmiyoruz. Nerede etmişiz. İcraata göre oy verelim. Büyükşehir Belediye Başkanından hep sitem duyuyoruz. Hep algı yaratmaya çalışıyor. Buna itibar etmeyin. İzmir İller Bankası’ndan aldığı gelirle ikinci sırada. İzmirliler algı operasyonuna geçit vermesin.

KILIÇDAROĞLU’NUN AÇIKLADIĞI BELGELER

CHP her zamanki gibi yalanlarla iftiralarla gündemi meşgule diyor. İbretle izliyoruz. Bir kere yalanı iftirayı bırakın. Milli ve yerli olun. Birlik içinde olalım. Amerika’da yaşananlar üst aklın oyunları etraf ateş çemberi. Bir olacağız iri olacağız diri olacağız 80 milyon olacağız. Bu gemide hep birlikte gidiyoruz. Gemi sula alırsa hepimiz sıkıntı yaşarız. Seçim zamanı argümanlarımızı ortaya koyar oy isteriz. Bu kritik günlerde birlik beraberlik önemli. CHP’nin sahte belgelerle yalan kampanyasını şiddetle kınıyorum. Takdiri millete bırakıyorum.

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir