MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili Yavuzer Kam gençlerle tekne turunda buluştu
Politika
9 Haziran 2018 Cumartesi 10:55

AK Partili Yavuzer Kam gençlerle tekne turunda buluştu

AK Parti İzmir’in genç Milletvekili Adayı Fatih Reha Yavuzer Kam, Gençlik Kollarının düzenlemiş olduğu #İlkOyumİlkSohbetim tekne programında ilk defa oy kullanacak gençlerle bir araya geldi. Kam, gençlerden umutlu olduklarını söyledi.

AK Parti İzmir 1. Bölge 10. Sıra Milletvekili Adayı Fatih Reha Yavuzer Kam, İzmir İl Gençlik Kollarının düzenlemiş olduğu #İlkOyumİlkSohbetim programında gençlerle bir araya geldi. AK Parti İzmir’in genç adayı Yavuzer Kam, teknede ilk defa oy kullanacak olan yaklaşık 70 gençle bir araya gelmenin kendisi için onur olduğunu kaydetti.

Yavuzer Kam, “Genç kardeşlerimizin geleceğe dair sorularını yanıtladık. Gençlerimiz ekonomi, istihdam ve eğitim noktasında merak ettikleri soruları yönelttiler. Bizler de teşkilat içerisinde bulunduğumuz süre zarfından hareketle ve AK Parti iktidarının 16 yıllık faaliyetlerinden yola çıkarak genç kardeşlerimizi geçmişten örneklerle, geleceğe dair bilgiler ışığında aydınlattık” diye konuştu. İlkOyumİlkSohbetim tekne programında gençlerle oldukça keyifli vakit geçirdiğini kaydeden Yavuzer Kam, “24 Haziran 2018 seçimlerinde genç seçmenden umutluyum” dedi.

“DÖVİZ TUZAĞINI 24 HAZİRAN’DA HEP BİRLİKTE BOZACAĞIZ”
Esnaf ziyareti sırasında bir vatandaşın kendisine dövizle ilgili kaygılarını iletmesi üzerine AK Parti Milletvekili Adayı Kam, döviz tuzağının Türkiye’ye karşı özellikle seçim sürecinde AK Parti’yi yıpratmak adına oynanan bir oyun olduğunu söyledi. Kam, 24 Haziran günü bu oyunu millet olarak hep birlikte bozacaklarını kaydetti.

Seçim çalışmalarını değerlendiren Kam, seçim çalışmalarında ‘Dokunma Siyaseti’ yürüttüklerini ve vatandaşla doğrudan diyalog kurarak, sıcak dostluklar geliştirdiklerini kaydetti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir