İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, CHP’den istifa eden Başkan Cemil Tugay ile AK Partili Meclis Üyesi Hüsnü Boztepe arasında "bağımsızlık" üzerine gülümseten bir diyalog yaşandı.
GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı 1. Birleşimi, Belediye Başkanı Cemil Tugay başkanlığında gerçekleştirildi.
Mecliste geçtiğimiz günlerde CHP’den istifa eden Başkan Cemil Tugay ile AK Parti Meclis Üyesi Hüsnü Boztepe arasında esprili bir diyalog gerçekleşti.

"BAĞIMSIZ OLMAK GÜZEL BİR ŞEY DEĞİL Mİ?"
AK Parti Meclis Üyesi Hüsnü Boztepe Cemil Tugay’a esprili bir dille, “Bağımsız olmak güzel bir şey değil mi? Ben de bağımsız kalmıştım. Bugün meclisi yönetmenizden anlıyorum ki bunu içtenlikle söyledim” sorusunu yöneltti.
Tugay ise Boztepe’ye şöyle yanıt verdi: Sonuçta bizim hepimizin siyasi görüşleri var. Hepimiz devletimize ve halkımıza bağımlıyız. Bize yetkiyi veren insanlara bağlıyız. Öylesine olağanüstü şartlar olur ki bazı şeyleri doğru bulursunuz ve ona göre davranırsınız. Önümüzdeki günlere bakmak lazım.
Boztepe: Biz de onu dört gözle bekliyoruz.
Tugay: Bizim işimiz hizmetimizi yapmak. Çalışmaya devam edeceğiz.