MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Partili isimden kadın cinayetleri sözleri: Öldüren kadar ölenler de suçlu!
Politika
14 Ekim 2024 Pazartesi 22:47

AK Partili isimden kadın cinayetleri sözleri: Öldüren kadar ölenler de suçlu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ekim ayı olağan meclis toplantısında ülkede son dönemlerde sayısı artan kadına şiddet ve kadın cinayetleri de gündem oldu. Toplantıda konuşan AK Parti Bayraklı Meclis Üyesi Aydemir’in, “Hanımlarımızı, kadınlarımızı tenzih ediyorum ama bir kısmı bayanlar olmak üzere erkeklerin de çoğunda öldüren kadar ölenler de suçludur” sözleri dikkat çekti.

GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediyesi ekim ayı olağan meclis toplantısının birinci birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay idaresinde yapıldı.

İŞTE AK PARTİLİ İSMİN GÜNDEM OLAN O SÖZLERİ! VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

Büyükşehir meclisinde son dönemde sayısı artan kadın cinayetleri ve Türkiye’nin imzacısı olmaktan çıktığı İstanbul Sözleşmesi de tartışa konusu olurken AK Parti Bayraklı Meclis Üyesi Latif Aydemir’in kadın cinayetleri hakkındaki sözleri dikkat çekti.

AK Parti Bayraklı Meclis Üyesi Latif Aydemir söz aldığı bölümde, “Hanımlarımız bacılarımız güzel konulara değindiler. Takdirle izleyip uyulması gereken konular olduğunu düşünüyorum. Hanımlarımızı, kadınlarımızı tenzih ediyorum ama bir kısmı bayanlar olmak üzere erkeklerin de çoğunda öldüren kadar ölenler de suçludur. Bunu iyi irdelemek lazım. Bakın hanımlarımızın birçoğunu tenzih ederek dedim. O kadar çok şu an durduk yerde kameranın olmadığı yerde ufacık bir çentik atılsa gözümüzü karakolda açarız” ifadelerini kullandı.

Aydemir'in ifadeleri birçok sosyal medya kullanıcısının ve siyasilerin tepkisini çekti. 

Aydemir skandal ifadelerini ardından partisi tarafından kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir