MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adana ve Çanakkale'de korkutan depremler
Güncel
27 Ekim 2024 Pazar 20:39

Adana ve Çanakkale'de korkutan depremler

AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, Çanakkale Ayvacık'ta 4.3 büyüklüğünde deprem oldu. Saat 20.07'te ise bu kez Adana Kozan'da 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Ege Denizi'nde deprem oldu. Çanakkale Ayvacık merkezli depremin büyüklüğü 4.3 olarak açıklandı. Saat 17.56'da meydana gelen depremin derinliğini AFAD 9.02 kilometre olarak açıkladı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA
Çanakkale Valisi Ömer Toraman, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ege Denizi'nde meydana gelen deprem ile alakalı olarak ilgili birimlerimize şu ana kadar herhangi bir olumsuz ihbar intikal etmemiştir. Tarama faaliyetlerimiz, takibimiz devam etmektedir." ifadesini kullandı.

ADANA'DA 5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM
Saat 20.07'de ise bu kez Adana'da deprem oldu. AFAD, merkez üssü Adana'nın Kozan ilçesi olan 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Depremin derinliği 20.13 kilometre olarak açıklandı. Can ve mal kaybıyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Deprem sonrası açıklama yapan Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, "İlimizde şu an için bir olumsuzluk yok, taramalarımız sürüyor" ifadesini kullandı.

Kandilli Rasathanesi ve AFAD, son depremleri anlık olarak paylaşıyor. Bu listede, küçük ve büyük ölçekte gerçekleşen tüm depremler yer alıyor. Depremin büyüklüğü, derinliği gibi bilgilere bu liste aracılığıyla kolayca ulaşılabiliyor.

Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı (AFAD) son depremler listesine göre 3.0 büyüklüğünün üzerindeki tüm depremleri anlık olarak haberimizden takip edebilirsiniz. Daha küçük olan depremler iste son depremler listesinde görüntülenmektedir.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir