MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aday gösterilmedi... Teklifi reddetti... Siyaseti bıraktı!
Politika
2 Mart 2019 Cumartesi 10:34

Aday gösterilmedi... Teklifi reddetti... Siyaseti bıraktı!

CHP’den Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı olan Alpay Kandemir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bir Genel Başkan Yardımcısı’nın kendisine yaptığı meclis üyeliği kontenjan birinci sıra teklifini reddettiğini açıkladı, siyaseti bıraktığını duyurdu.

GERÇEKİZMİR – CHP’den Güzelbahçe Belediye Başkan Aday Adayı olan Alpay Kandemir siyaseti bırakma kararı aldı.

CHP, Güzelbahçe’de mevcut belediye başkanı Mustafa İnce’yi yeniden aday gösterirken, Kandemir sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ismini vermediği bir genel başkan yardımcısından kontenjan birinci sıra meclis üyesi adaylığı teklifi aldığını ancak redddettiğini açıkladı. Kandemir, siyaseti bıraktığını duyurdu.

Kandemir’in sosyal medyada yayınladığı mesajı şöyle:

Üç gün önce, bir telefon geldi, CHP genel merkezinden aranıyordum... Aday Adaylığı süreci ve performansım ile ilgili bir sürü övgüden sonra, baklalar ağızlardan ağır ağır çıkmaya başladı... Alpay bey duruşunuz, ve çalışmalarınızı takip ediyoruz, anketlerdeki oy oranlarınız %72 ve halktaki karşılığınızla sizi görmezden gelmemiz mümkün değil, sizi Güzelbahçe Bld Meclis üyeliği kontenjan 1. Sıraya koyuyoruz, diğer bayan aday adayımızda 1. Sıraya koyduk bilginiz olsun detaylı bir görüşmenin özeti bu, yani ağzımıza bir parmak bal çalmak istediler, sizi aday yapmadık amma...bak seni de unutmadık. Meclis üyeliği listesinin son şekline MYK karar veriyor, sonuç iki dönem meclis üyeliği yaptım, üçüncü döneme ihtiyaçım yok ve bu teklifi kabül etmediğimi genel Bşk yardımcıma söyledim.... siyaseti bıraktım stop. Vatandaş Alpay olarak çay kahve sohbetlerimize devam ederiz iyi geceler stop.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir