MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ağbaba'dan İzmir'deki atama iddiasına tepki: Şer odaklarının maşası, müptezel!
Politika
27 Eylül 2024 Cuma 08:45

Ağbaba'dan İzmir'deki atama iddiasına tepki: Şer odaklarının maşası, müptezel!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba İzmir’deki atamalarda söz sahibi olduğuna ilişkin iddialara sosyal medya hesabı üzerinden sert yanıt verdi.

GERÇEKİZMİR – CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba İzmir Büyükşehir Belediyesi’ndeki atamalarda etkili olduğu ile ilgili iddialara yanıt verdi.

İddiaya göre hayatını kaybeden Haydar İnanır’a söz verilip özel kalem görevine Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’ın kızı Özgegül Yalım getirildi. Ağbaba’nın yeğeni Nermin Özgül'ün de özel kalem müdür olarak atanması ile ilgili olarak Ağbaba’dan iddialara yanıt geldi.

Ağbaba sosyal medya hesabından, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın danışmanı rahmetli Haydar İnanır’ı Özel Kalem Müdürlüğü üzerinden istinai kadroyla memur olarak ataması kararından Nermin Özgül’ün Özel Kalem Müdürü olarak atanması sebebiyle vazgeçildiği iddiası en hafif ifadeyle yalandır. Nermin Özgül zaten memur kadrosundadır ve Karabağlar Belediyesi’nde de geçen dönem memur kadrosunda görev yapmıştır. Rahmetli Haydar İnanır’ın Özel Kalem kadrosu üzerinden istinai olarak memurluğa atanmasının önünde bir engel olmadığı ve Nermin Özgül’ün mevcut görevini sürdürmesiyle eşzamanlı olarak kendisinin de bu kadroya atanabileceğinin pek çok örneği mevcuttur” dedi.

Ağbaba sözlerine şöyle devam etti: Partimizi yıpratmaya, belli isimler üzerinden algı oluşturmaya çalışan bu ve benzeri iddialarım kaynağı hep aynıdır ve her bir sözü yanlıştır, yalandır ve iftiradan ibarettir. Bu iftiraya tenezzül eden ve Sayın Genel Başkanımıza dil uzatma cüretini kendinde gören kişinin şer odaklarının maşası haline gelmiş bir müptezel olduğu ortadadır. Bu şahsa söylenecek tek söz vardır; sen arkana baktığında arkanda sadece Cumhuriyet Halk Partisi‘ne zarar vermek isteyen şer odaklarını görürsün. Senin yanında olan, senin üzerinden Cumhuriyet Halk Partisi’ne yön vermeye çalışan herkes bu partiye, partimizin kurucu kadrolarına ve tarihine büyük bir ihanet içerisindedir.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Gerçek CHP''Lİ
 27 Eylül 2024 Cuma 13:46
İzmir''in iradesini saymayan oradan buradan atama yapan hadsizlerden bıktık yeter artık. Emekçileri yok sayan zihniyetiniz batsın Tuncay Özkan gitti veli efendi geldi Ali gidiyor veli gidiyor utanmaz herifler. Siyasetin içine girmez olaydım girdikçe, gördükçe, bildikçe sizlerden nefret ettim. Hemşericilik, mezhepçilik, ahbaplık tavırlarınızdan tiksindim. Bizler çalışıyoruz sizler nemalanıyorsunuz edep yahu edep.
 Necat
 27 Eylül 2024 Cuma 11:06
Veli Ağbaba hem yapıyor hem inkar ediyor Genel baskanda buna inanıyor.Gaflet ve dalalet hepbirlikte.Yola,yalana devam.Genel başkan işler iyi gitmiyor.Sende bunlara inanıyorsun.Sende iyi gitmiyorsun.Dost tavsiyesi.
 Ahmet
 27 Eylül 2024 Cuma 09:15
İzmir atamalarını bil fiil Veli Ağbaba yapıyor niye inkar ediyor ki?
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir