MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Akpınar’dan AK Partili o vekile sert tepki: Kimsin sen!
Politika
26 Ekim 2017 Perşembe 11:02

Akpınar’dan AK Partili o vekile sert tepki: Kimsin sen!

AK Parti’de yaşanan istifa sürecinin CHP’li ve MHP’li belediyelere de gelebileceğini söyleyen AKP’li Manisa Milletvekili ve MKYK Üyesi Murat Baybatur’a Karşıyaka Belediye Başkanı CHP’li Hüseyin Mutlu Akpınar’dan tepki geldi.

GERÇEKİZMİR – AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur’un, partisinde yaşanan istifa süreciyle ilgili "Zannetmeyin bunlar sadece AK Parti için kalacak. CHP'li, MHP'li belediyeler için de olacak” sözlerine Karşıyaka Belediye Başkanı CHP’li Hüseyin Mutlu Akpınar’dan tepki geldi.

Akpınar, yerel bir internet televizyonunda yaptığı açıklamada şunları söyledi: Bir AK Parti MKYK üyesi, ‘Sıra CHP’li belediyelere de gelecek’ dedi. Kimsin sen. Kimsin sen kardeşim. Hodri Meydan. Karşıyaka’ya davet ediyorum. Gelin de ahlak öğrenin, yerel yöneticilik nasıl yapılır gelin öğrenin. Sizin belediyeciliğinizde kentler katlediliyor. Buradan sesleniyorum. Siz kentlerin katledildiğine inanıyorsanız Karşıyaka’da kent katliamı yapılmak üzere… Spor alanlarının konut alanlarına çevrilmesiyle karşı karşıya Karşıyaka…Kimsenin haddine değil. Oraya da geleceğiz buraya da geleceğiz istifa ettireceğiz demek...

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir