MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Akpınar'dan Ankara'ya 4.yıl çıkarması: Lider'e Z raporu ve davet!
Politika
30 Mart 2018 Cuma 15:52

Akpınar'dan Ankara'ya 4.yıl çıkarması: Lider'e Z raporu ve davet!

Karşıyaka Belediye Başkanı CHP'li Akpınar, görevdeki 4. yılının dolduğu gün CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na giderek Z raporu verdi. Akpınar, Kılıçdaroğlu'nu 'Atatürk, Annesi ve Kadın Hakları Anıtı'nın açılışına da davet etti.

GERÇEKİZMİR - 30 Mart 2014 yerel seçimlerinden bu yana 4 yıl geride kalırken, Karşıyaka Belediye Başkanı CHP’li Hüseyin Mutlu Akpınar sürpriz bir hamle yaptı.

Akpınar görevdeki 4. yılının dolduğu gün , Ankara’ya giderek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

Akpınar buluşmayı sosyal medya hesabından, “Yerel seçimlerin yıl dönümünde, Genel Başkanımız ile 4 yılda Karşıyakamız için gerçekleştirdiğimiz çalışmaları ve yapacağımız projeleri paylaştık. Sıcak karşılaması ve samimi sohbeti için çok teşekkür ediyorum” diyerek duyurdu.

Genel Merkez'de yaklaşık 1 saat süren görüşmeden Akpınar, Kılıçdaroğlu'na 4 yıllık görev süresi boyunca Karşıyaka'da hayata geçirilen vizyon projeleri hakkında detaylı bilgi içeren bir kataloğu teslim ederken, CHP Lideri'ne bilgilendirmede de bulundu. 

Akpınar ayrıca yeniden inşa edilen ve açılışı önümündeki günlerde yapılacak 'Atatürk, Annesi ve Kadın Hakları Anıtı'nın tanıtımını içeren bir kataloğu da Kılıçdaroğlu'na sundu. Akpınar'ın CHP Lideri'ni anıtın açılışına davet ettiği öğrenildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir