MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Akşener adaylığa nokta koydu, İzmir kararlı!
Politika
25 Temmuz 2018 Çarşamba 12:01

Akşener adaylığa nokta koydu, İzmir kararlı!

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, olağanüstü kurultayda aday olmama kararının kesin olduğunu açıkladı. Akşener'in açıklaması sonrası sosyal medya hesabından mesaj veren İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ükünç de, "Bizim de kararımız kesin..Tek adayımız Sayın Meral Akşener..." ifadelerini kullandı.

GERÇEKİZMİR - İYİ Parti 12 Ağustos'ta yapılması beklenen olağanüstü kurultay öncesi Genel Başkan Meral Akşener'den flaş bir açıklama geldi. 

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener teşkilatın tam desteğine rağmen olağanüstü kurultayda aday olmama kararlılığını bir kez daha vurguladı. 

Akşener resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti: Kurultayımızda aday olmama konusundaki kararım kesindir. Partimizin yoluna yeni bir yönetim ile devam etmesinin, hem partimizin kurumsallaşma sürecini tamamlayabilmesi, hem de önümüzdeki yerel seçimlerde geleceğinden emin olduğum başarılı sonuçlar için önemli bir ilk adım olduğu kanaatindeyim.

Kuruluşumuzun daha ilk gününden itibaren karşılaştığımız tüm engellemelere rağmen partimiz Türk siyasetinde önemli bir yer edindi. Bayrağı devralacak arkadaşlarımın partimizi çok daha ileriye taşıyacaklarına güvenim tamdır.

Tüm arkadaşlarımı partimizin önündeki kurultay sürecine ve partimizin geleceğine yön verecek yeni yönetimini belirlemeye odaklanmaya davet ediyorum. Şimdiden aday olacak tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum."

İZMİR'DE JET DESTEK MESAJI 
Öte yandan Akşener'in adaylık konusuna nokta koyduğu açıklaması sonrası İzmir'den 'Lider'e jet destek geldi. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç, "Bizim de kararımız kesin... Tek adayımız Sayın Meral Akşener..." ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir