MENÜ
İzmir -4°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Akşener'den İzmir mesaisi... İlk durak Menderes: İktidara ekonomi salvosu!
Politika
7 Nisan 2022 Perşembe 13:13

Akşener'den İzmir mesaisi... İlk durak Menderes: İktidara ekonomi salvosu!

Yoğun programın startını bugün Menderes'ten veren İYİ Parti Genel Başkanı Akşener yoğun ilgi gördüğü ilçede parti otobüsünden inerek meydanı dolduran vatandaşlara yaptığı konuşmada iktidarı ekonomi üzerinden sert sözlerle eleştirdi.

GERÇEKİZMİR - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ülke genelinde sürdürüğü kent ziyaretlerine İzmir'i de ekledi. 

İYİ Parti Lideri dün akşam saatlerinde geldiği ve partililer tarafından karşılandığı kentte yoğun mesaisine Menderes ilçesinden başladı. 

İlçede büyük coşkuyla karşılanan İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, önce belediye meydanında vatandaşlarla bir araya geldi ardından da esnaf ziyaretlerinde bulundu. 



BİRÇOK İNSANIN EVİNDE TENCERE KAYNAMIYOR! 
Meydandaki buluşmada parti otobüsünden inerek vatandaşlara seslenen Akşener önemli mesajlar verdi. İki yılı aşkın süredir ilçe ilçe, dükkan dükkan dolaştığını, bu ziyaretlerden çok şey öğrendiğini dile getiren Akşener, Türkiye'de birçok insanın evinde tencerenin kaynamadığını, kadınların akşam yemeğini nasıl yapacağını düşündüğünü ifade etti.

"5 YANDAŞ KORUNURKEN SİZİN ÇOCUKLARINIZ İŞSİZ!"
Akşener, toplumun kayırmacılıktan şikayetçi olduğunu anlatarak şöyle konuştu: Çok uzun bir zamandır şuculuk buculuk üzerinden Türkiye birbirinin karşısına dikildi. İnsanlar birbirine düşman edildi. 'Komşunun komşusunun tuzuna ihtiyacı vardır.' söyleminden, inancından gelen bizler 'Komşumuz şucu, onun oğlu bucu, kızı şöyleci.' diyerek ayrıldık. Neticede çırak çıkan siz oldunuz. O dükkanların içinde 92 puan alıp atanamayan devlet memurları gördük. Nasıl bir kayırmacılık olduğunu gördük. 5 yandaş korunurken sizin çocuklarınız işsiz. 5 yandaşın vergileri silinirken çiftçi, esnaftan bahsediyorum. SSK'sını, elektrik parasını, kendi Bağ-Kur'unu ödeyemiyor. Sizlerle beraber ele ele tutuşup Allah nasip ederse ne zaman yapılacaksa ister vaktinde ister önce, o seçimde sandıkta bu arkadaşları, bu harami düzeni attaya götüreceğiz."

Konuşmasının ardından esnafla sohbet eden Akşener, gezdiği dükkanlarda ürünlerin fiyatlarını sordu.



ERDOĞAN'A HURMA GÖNDERMESİ! 
İYİ Parti Genel Başkanı esnaf turunun ardından sosyal medya hesabından paylaştığı hurma fotoğrafıyla Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gönderme yaptı. Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde sağlıklı yaşam için tükettiği besinler arasında saydığı hurmanın kilo fiyatının 144 lira olduğu fotoğrafı paylaşan Akşener, "Şifa." notunu düştü. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Gerçek İzmir