MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Akşener'den kritik İzmir mesaisi: İşte saat saat program!
Politika
18 Eylül 2023 Pazartesi 13:15

Akşener'den kritik İzmir mesaisi: İşte saat saat program!

İYİ Parti Lideri Akşener 20 Eylül Çarşamba günü İzmir'e gelecek. Akşener'in tek günlük mesaisinde program saat saat belli olurken, İYİ Parti Lideri'nin il başkanlı ziyareti ve ilçe başkanlarıyla zirvenin yanı sıra teşkilatla da büyük bir buluşmaya imza atacağı bildirildi. 

GERÇEKİZMİR - Yerel seçimlerde sandığa 81 ilde kendi adayıyla gitme kararı alan İYİ Parti'de Genel Başkan Meral Akşener kritik bir İzmir mesaisine imza atacak. 

İYİ Parti Lideri Akşener 20 Eylül Çarşamba günü geleceği İzmir'de 1 günlük mesaiye imza atacak ve teşkilatla çeşitli toplantılarda bir araya gelecek. 

Akşener'in tek günlük mesaisinde program saat saat belli olurken, İYİ Parti Lideri'nin il başkanlığı ziyareti ve ilçe başkanlarıyla zirvenin yanı sıra teşkilatla da büyük bir buluşmaya imza atacağı bildirildi. 

Buluşmalarda İzmir Teşkilatı ile gündemi ve yerel seçim yol haritasını masaya yatıracak Akşener'in kentte Kalkınma Politikaları Başkanı ve İzmir Milletvekili Ümit Özlale'nin 2024 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığını da açıklayabileceği bildiriliyor. 

İŞTE PROGRAM: 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir