MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Akşener hareketinde İzmir fotoğrafını netleştiren 3 önemli gelişme
Politika
20 Ekim 2017 Cuma 12:23

Akşener hareketinde İzmir fotoğrafını netleştiren 3 önemli gelişme

‘Yeni Parti’de 25 Ekim’de verilecek start öncesi hazırlıklar sürerken, İzmir cephesinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Partinin il başkanlığı için en büyük aday Ulupınar Başkent’te mesai yaparken, ekip kent merkezinde ofis yeri arıyor. Ayrıca aktif görev alacak yapı da şekillendi.

GERÇEKİZMİR – Meral Akşener liderliğinde kurulacak yeni partide gözler 25 Ekim’de yapılacak toplantıya çevrilirken, İzmir cephesinde de fotoğraf netleşiyor.

EN BÜYÜK ADAY BAŞKENT’TE
Başbakan Binali Yıldırım tarafından 2014 yılının Ocak ayında taktığı AK Parti rozetini geçtiğimiz günlerde çıkaran ve ‘Meral Hanım’ın yanındayım’ mesajı veren İzmir siyasetinin tanınmış ismi Yıldırım Ulupınar, Akşener Hareketi’nin İzmir başkanı olacağının yüksek sesle dillendirildiği süreçte Başkent’e gitti. Ulupınar Çarşamba gününden itibaren Ankara’da Akşener liderliğinde sürdürülen son hazırlıklara bizzat katılırken, 25 Ekim’deki tanıtım toplantısı fotoğrafında yer almasına da kesin gözüyle bakılıyor.

OFİS MESAİSİ, EKİP YAPISI 
Öte yandan yeni partinin İzmir teşkilatlanması sürecinde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Ulupınar’a yakın isimlerin il başkanlığı binası için kent merkezinde ofis arayışı içinde olduğu öğrenildi.

İzmir’de teşkilatlanmayı gerçekleştirecek ekibin yapısı da büyük ölçüde şekillendi. Edinilen bilgiye göre aktif görev alanlar arasında MHP’den istifa edenlerden çok geçmiş dönemde DYP’de siyaset yapmış isimler ön planda yer alıyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir