MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Akşener'in danışmanından İzmir mesaisi: Adaylık sorusuna ne yanıt verdi?
Politika
22 Kasım 2018 Perşembe 14:06

Akşener'in danışmanından İzmir mesaisi: Adaylık sorusuna ne yanıt verdi?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Danışmanı ve İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Taylan Yıldız, 3 günlük İzmir mesaisinin startını il başkanlığı ziyaretiyle verdi. İzmir’de üç gün boyunca ilçe turuna çıkacak olan Yıldız, İzmir’de herhangi bir adaylık düşüncesi olup olmadığı sorusuna da yanıt verdi.

Gizem TABAN / GERÇEKİZMİR - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Danışmanı ve İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Taylan Yıldız, 3 gün boyunca İzmir’de yaklaşık 15 ilçe teşkilatını ziyaret edecek.

Kendisi de İzmir Karşıyakalı olan Yıldız, ziyaretlerine il başkanlığından başladı.

Kısa bir süre önce İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı görevine atanan Hüsmen Kırkpınar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Yıldız, genel merkezin İzmir teşkilatına desteğini iletmek için geldiğini belirtti.

GENEL MERKEZİN DESTEĞİNİ İLETMEK İÇİN GELDİK
Yıldız İzmir mesaisi hakkında şu açıklamayı yaptı:
İl Başkanımıza hayırlı olsun demeye geldik. Yeni ve çok dinamik bir il örgütümüz kuruluyor. Teşkilatlarımıza genel merkezden her türlü desteği ileteceğimizi iletmek için geldik. İlçelerimizde yeni teşkilatlanmalarımızla, yeni ilçe başkanlarımızla yeni ve çok güzel bir yol yürüyoruz”dedi.

İZMİR’DE ÇOK İDDİALI ADAYLARLA SEÇİME GİDECEĞİZ
Yerel seçimler hakkında da konuşan Yıldız,”İzmir’de çok iddialı adaylarla seçime doğru gideceğiz. Hüsmen başkanımıza da çok güveniyoruz, ona da desteğimizi iletmek için geldik” dedi.

GÖREV VERİLİRSE KAÇMAYIZ
İzmir’den aday adaylığı düşüncesi olup olmadığına dair soruyu yanıtlayan Yıldız, “Genel başkanımızın ve genel merkezimizin takdiridir. Öyle bir şey olursa görevden tabi ki kaçmayız. Ama şuan konuşulmuş, planlanmış bir şey yok” ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir