MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aksünger'den İzmir'deki 'sürgün' krizine müdahale: O başkanı aradı ve...
Politika
16 Ekim 2017 Pazartesi 12:50

Aksünger'den İzmir'deki 'sürgün' krizine müdahale: O başkanı aradı ve...

Güzelbahçe’de delege seçimlerinde farklı bir listeyi desteklediği iddiasıyla belediyedeki kadın personelin tuvalet temizliğinde görevlendirilmesi krizinde topa CHP Genel Merkezi girdi.

GERÇEKİZMİR - CHP’de delege seçimleri tamamlanırken, seçimlerin tek günde tamamlandığı Güzelbahçe’de belediye içinde delege seçimleriyle alakalı olduğu öne sürülen yer değişiklikleri kriz yaratmıştı.

Belediye personeli Mine Bilir Şahin’in seçimlerde muhalefete destek verdiği iddiasıyla belediye içinde görev yerinin değiştirilmesi tartışma yaratmıştı.

Şahin’in tuvalet temizliğinde görevlendirilmesi sonrası eleştiri okları Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’ye çevirirken, İnce, “Görevlendirmenin kongre süreciyle alakası yok” açıklamasında bulunmuştu.

TOPA AKSÜNGER GİRDİ
Gerçekizmir’in edindiği bilgiye göre parti içinde tepkilere neden olan ve belediye-sendika arasındada ipleri geren krizin çözümüne yönelik topa CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger girdi. Geçtiğimiz hafta İzmir’e gelen Aksünger’e sendika temsilcileri durumu aktardı ve sorunun çözülmesini talep etti.

BAŞKAN İNCE’YE TELEFON
Aksünger birkaç gün önce belediye başkanı İnce’yi telefonla arayarak ‘sorunu çözün’ mesajı verdi. Aksünger’in Başkan İnce'ye “Parti bu konuda çok yıpratılıyor. Sendika temsilcilerinin şikayeti Ankara’ya geliyor. Sendika temsilcileriyle birlikte oturup konuşun ve sorunu çözün. Parti daha fazla bu işten zarar görmesin” dediği öğrenildi.

BİR ARAYA GELECEKLER
Aksünger’in telefonu sonrası bu hafta içinde sendika temsilcileri ve başkan İnce’nin bir araya geleceği  tarafların yaşanan krize nokta koymak adına görüşeceği öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir