MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aksünger'den flaş Bayraklı çıkışı: Bu saatten sonra...
Politika
29 Ocak 2019 Salı 14:55

Aksünger'den flaş Bayraklı çıkışı: Bu saatten sonra...

CHP'de MYK’dan Bayraklı adayı olarak gelen Cevat Durak isminin PM'de geçmemesini organize ettiği ve Bayraklı’dan aday olmak istediği iddia edilen İzmir Eski Milletvekili Erdal Aksünger Gerçekizmir’e önemli açıklamalarda bulundu.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) İzmir Örgütü’nün merakla beklediği 27 Ocak MYK ve PM toplantılarında İzmir Büyükşehir Adayı Tunç Soyer olurken, 23 ilçe adayı da netleşmişti. İzmir’de toplamda CHP açısından 28 ilçede tablo netleşirken sadece Bayraklı ve Buca’da aday belli değil.

MYK toplantısında Bayraklı Adayı olarak çıkan Cevat Durak ismi PM toplantısında kapalı oylamada veto yemişti. Durak isminin PM’de geçmemesini organize ettiği ve Bayraklı’dan aday olmak istediği iddia edilen İzmir Eski Milletvekili Erdal Aksünger Gerçekizmir’e önemli açıklamalarda bulundu.

Aksünger sadece Bayraklı’da değil sıkıntılı gördükleri Türkiye’deki bir çok yer için mücadele ettiklerini söyledi. Aksünger “Bu saatten sonra adayım" dedi.

Aksünger şunları söyledi:

PM toplantısında sadece Bayraklı değil, İzmir ve Türkiye’nin her yeriyle ilgili vicdani olarak yanlış gördüğüm her şeye itiraz ettim. Narlıdere’ye de itiraz vardı. İlk itirazım oydu. Yerleri değiştirildi Çiğli adayıyla. Doğruda oldu. Buca adayına itiraz vardı. O da geçmedi PM’den... İmzalarla bazı şeyler yaptık. Doğru olana doğru demek lazım. İstanbul içinde itirazlar yaptık. Vicdanımızın el vermediği yerlerde kapalı oylama yaptırdık. Özgürce oy kullandırdık.

Bayraklı konusunda dışarıdan birini getirmek doğru değil. Bu saatten sonra adayım. PM’de önerge verildi. Benimle ilgili konuştular. Erdal Bey’in olması gerekir diye. Bayraklı’da adaylıktan çekilmem söz konusu değil. Bundan sonraki süreci göreceğiz. Bir sürü arkadaşımız var. Hepsi arkadaşımız. Doğru neyse o yapılsın. Görev verilirse yapacağız.

Bayraklı’da 2009’da aday olarak açıkladılar sonra geri çektiler küsmedim gittim çalıştım. Vekildim...Aday gösterilmedim çalıştım. Örgütün teveccühü vardı ki hiçbir listede yokken PM’ye seçtiler. Görev verilse de verilmese de ben CHP’liyim.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Yusuf Aksu Erzincan
 3 Şubat 2019 Pazar 08:29
Sn. Vekilim her görevi layıkıyla yapacağınızdan eminim. Yolunuz açık olsun başarılar diliyorum saygılar Erzincan sizinle.
 Ramazan Pamukçu
 1 Şubat 2019 Cuma 14:48
Bu parti için en çok emek veren bir kişidir. İhşallah Bayraklıya Aday gösterilir.
 Ali Bilgiç
 31 Ocak 2019 Perşembe 17:51
Tebrikler sayın Aksünger.
 CHP li
 29 Ocak 2019 Salı 23:38
Her koşulda dizilmeyiz başkan
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir