MENÜ
İzmir 18°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aksünger’den çok konuşulacak sözler: İzmir PM’de baronlar kaynaklı kaybetti!
Politika
15 Şubat 2018 Perşembe 15:42

Aksünger’den çok konuşulacak sözler: İzmir PM’de baronlar kaynaklı kaybetti!

CHP’de kurultayda liste delerek PM’ye seçilen Eski Genel Başkan Yardımcısı Aksünger, “İzmir PM seçimlerinde kaybetti. Bazı baronlardan kaynaklı olarak kaybetti. Bizler delmeseydik orayı, İzmir’in temsilcisi yoktu aslında” dedi.

GERÇEKİZMİR – Cumhuriyet Halk Partisi’den (CHP) Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeniden genel başkan seçildiği ve 60 Parti Meclisi (PM) üyesi ile 15 Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyesinin de seçildiği 36.Olağan Kurultayı’n yankıları sürüyor.

Kurultayda çarşaf listeli seçimde Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinde yer almamasına rağmen 373 oy alarak PM’ye seçilmeyi başaran Eski Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger’den ‘İzmir’in temsili’ tartışmalarının gölgesinde çok konuşulacak bir çıkış geldi.

CHP Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü’yü ziyaret eden Aksünger, Genel Başkan Yardımcılığı döneminde üzerinde yoğun çaba harcadığı yeni üyelik sistemi üzerine bilgilendirmede bulunarak partinin bütün yapısını değiştirecek olan, yeni üye yapısı, liyakat düzeni, yeni örgüt yönetim sistemi, aktif üyelik yapısının partide hazır olduğunu belirtti.

İZMİR PM’DE BARONLAR KAYNAKLI KAYBETTİ!
Aksünger, “Bunlar uygulanır mı uygulanmaz mı bilmiyorum ama sonuçta devamlılık esasına dayalı olarak yapılmazsa bence partinin önündeki 5 yılları gider. İzmir PM seçimlerinde kaybetti. Bazı baronlardan kaynaklı olarak kaybetti. Bizler delmeseydik orayı, İzmir’in temsilcisi yoktu aslında. Yazık yani. Burada gelip hiçbir ilçe seçimlerine karışmadım, böyle şeyleri de sevmem, herkesin yüreğinde bir aslan yatar, ben gelip 15-20 gün burada çalışsaydım farklı şeyler olurdu, ama ben partime çalışıyorum. İzmir açısından üzüntü verici, bu partiye ve İzmir’e ne verdiklerine dönüp baksınlar. Bence tabanı ve CHP’yi temsil etmeyen bir hikaye var ortada. Çünkü bu partiye gönül vermiş, bu kadar çok yürekli, azimli ve ödün veren insanlar hiçbir partide böyle bir üye yapısı yoktur” dedi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Haldun
 16 Şubat 2018 Cuma 09:07
İnsanlar hem kadro olusturamıyor.Hem kendi kadrolarıni koruyamiyor.Hemde örgütünü tanımıyor bilmiyor.Aklım ermiyor nasıl bir vücut başarılı olacak.Umudum bitiyor artık.
 Cengiz cansız
 15 Şubat 2018 Perşembe 16:45
Sn aksünger bilişim konusunda ciddi emek verdi myk da olmamama üzüldüm ama artık kurultay geride kaldı partiyi yıpratacak söylemlerden kaçının lütfen bu partide baron yok bazı arkadaşların izmiri dızâyın etme hastalığı var.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir