MENÜ
İzmir 16°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Altay'da Ahmet Nur Çebi görüşmesinde rötar
Spor
5 Haziran 2026 Cuma 13:20

Altay'da Ahmet Nur Çebi görüşmesinde rötar

Altay Başkanı Sinan Kanlı ile yatırımcı adayı Ahmet Nur Çebi arasında İzmir'de yapılması planlanan kritik görüşmenin birkaç gün ertelenmesi bekleniyor. Siyah-beyazlı camia, kulübün geleceği açısından büyük önem taşıyan toplantıdan olumlu sonuç çıkmasını umut ediyor.

3'üncü Lig kulüplerinden Altay'da başkan Sinan Kanlı ile yatırımcı adayı Ahmet Nur Çebi arasında yarın İzmir'de yapılması planlanan kritik toplantının birkaç gün ertelenmesi gündeme geldi. Beşiktaş'ın eski başkanlarından iş insanı Ahmet Nur Çebi'nin pazar günü İzmir'de farklı bir programa katılacağı, İzmir temsilcisiyle pazartesi günü bir araya gelebileceği ifade edildi.

Daha önce İstanbul'da iki kez bir araya gelen Altay Başkanı Sinan Kanlı ile Ahmet Nur Çebi'nin bu defa İzmir'de gerçekleştireceği üçüncü görüşmeden olumlu bir sonuç çıkması bekleniyor. Siyah-beyazlı camia, borcu 1 milyar TL'ye ulaşan kulübün kurtuluşu için şirketleşme yoluna gidilmesi ve Ahmet Nur Çebi gibi güçlü bir isim tarafından desteklenmesi konusunda hemfikir durumda. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2026 Gerçek İzmir