MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Altay'da başkandan birlik ve beraberlik çağrısı
Spor
12 Ekim 2017 Perşembe 13:31

Altay'da başkandan birlik ve beraberlik çağrısı

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altay Kulüp Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, camialarının geçmişte olduğu gibi birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğunu söyledi.

Altay Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Aybars Akoğlu ve derneğin yeni yönetimi ile bir araya gelen Ekmekçioğlu, Altay'ın bir spor kulübünden öte büyük bir camia ve dev bir aile olduğunu kaydetti.

Ekmekçioğlu, "Büyük Altay"ın adı gibi büyük hedeflere koşması için en önemli noktanın camianın tüm dinamikleriyle bir araya gelmesi olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Her anlamda kurumsallaşmaya çalışıyoruz ve önemli bir yol kat ettik. Zamanın gereklerini yerine getiremeyen kulüplerin aşılması zor darboğazlarla karşılaşacağı çok açık. Bu dönemde camiamızın geçmiş dönemlerde olduğu gibi birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Sosyal Dayanışma Derneğimiz de düzenlediği organizasyonlarda camiayı kucaklayacak, motivasyonumuzu arttıracak adımlar atmakta. 3. Lig’de yaşadığımız şampiyonluk sadece bir başlangıç, ancak Altay'ın yakın geçmişte yaşadığı gerilemenin sona ermesi adına çok önemli. Bu yükseliş tüm camiamızda hissedildi. Bu olumlu atmosferin devamı için Sosyal Dayanışma Derneğimiz ile ortak çalışmalara imza atmak istiyoruz."

Altay Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Aybars Akoğlu da Türkiye çapında yürütülen spor okulları yapılanması ve doğru yönetimle Altay'ın kısa zamanda eski günlerine döneceğini belirterek, "Biz Altay Sevdalılarına düşen görev bu denli iyi niyetli ve doğru stratejiler belirleyen yönetimlere sahip çıkmaktır." dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir