MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Altay'ın gurbette hiç tadı yok!
Spor
22 Ekim 2017 Pazar 14:44

Altay'ın gurbette hiç tadı yok!

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta deplasmanda SBS İnşaat Kırklarelispor'a 5-3 mağlup olan Altay, son 3 dış saha maçında 2 mağlubiyet, 1 beraberlik alarak 8 puan kaybetti ve liderliğe yükselme fırsatını kaçırdı.

Gurbetteki ilk 2 sınavında Kahramanmaraşspor'u 2-1, Nazilli Belediyespor'u 6-1 mağlup eden, daha sonra Niğde'den 3-0'lık yenilgiyle dönen siyah-beyazlılar, 0-0 sona eren Konya Anadolu Selçuk deplasmanının ardından Kırklareli önünde de istediğini alamadı. Altay son 3 deplasmanda kalesinde 8 gol görerek savunma performansıyla tehlike sinyalleri verdi.

İzmir ekibi namağlup olduğu iç sahada ise 4 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan topladı. Altay, evinde 9 gol atarken, kalesinde sadece 2 gol gördü.

Öte yandan Kırklarelispor filelerini 2 kez sarsan forvet Murat Uluç, gol sayısını 6'ya çıkararak takımın en skorer ismi oldu. Teknik direktör Cüneyt Biçer, İzmir'de oynanacak Sakaryaspor maçı öncesi öğrencilerine 2 gün izin verdi. 9 hafta sonunda 17 puanda kalan Altay, bir basamak düşerek 4'üncü sıraya geriledi. İzmir ekibi 29 Ekim'de kendisi gibi 17 puanlı Sakaryaspor karşısında galibiyet arayacak. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir