MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Altay'ın kaybettiği maçta akılalmaz olay: Isırdı!
Spor
28 Ağustos 2023 Pazartesi 00:06

Altay'ın kaybettiği maçta akılalmaz olay: Isırdı!

Altay 3.haftada Kocaeli deplasmanında sahadan 3-2 mağlup ayrılırken, maça ev sahibi takımın oyuncusu Fofana'nın siyah-beyazlı takımın tecrübeli ismi Ceyhun'u ısırarak kırmızı kart görmesi damga vurdu.

GERÇEKİZMİR - Altay Trendyol 1.Lig'de 3.hafta maçında deplasmanda Kocaelispor'a 3-2 mağlup oldu. 

İzmir temsilcisi Tanque, Cem Ekinci ve Emir Ortakaya'nın golleriyle geri düştüğü maçta Zeki ve penaltıda Paixao'nun attığı gollerle ayağa kalksa da zorlu deplasmandan puan çıkarmayı başaramadı. 

Öte yandan karşılaşmaya 73.dakikada yaşanan olay damga vurdu. Kocaelispor'un kullanacağı serbest atış öncesi ceza sahası üstündeki yer kapma mücadelesinde ev sahibi takımın oyuncusu Fofana Altay'ın tecrübeli oyuncusu Ceyhun'un omzunu ısırdı. Fofana VAR hakeminin uyarısı sonrası kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 

CEYHUN'DAN FOFANA YORUMU
Öte yandan Fofana tarafından omzundan ısırılan Altaylı Ceyhun Gülselam, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Ceyhun yaşanan ilginç olayla ilgili, "Talihsiz bir olaydı. Fofana'nın bi anlık reaksiyonla yaptığına inanıyorum. Lütfen olayı farklı dil, ırk tarzı boyutlara çekmeyelim. Futbol güzelliklerle daha güzel" yorumunda bulundu. (Haber servisi, DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir