MENÜ
İzmir 16°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Altay teselliyi son dakikada buldu!
Spor
16 Ekim 2022 Pazar 12:18

Altay teselliyi son dakikada buldu!

Manisa Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kalan Altay, hanesine 1 puan daha yazdırarak teselli buldu.

Spor Toto 1'inci Lig'de deplasmanda 1-0 geriye düştüğü maçta Manisa Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kalan Altay, hanesine 1 puan daha yazdırarak teselli buldu.

Sezona kümede kalma hedefiyle başlayan siyah-beyazlıların galibiyet özlemi 4 haftaya yükseldi. Çıktığı 9'uncu maçında 1 galibiyet, 4 beraberlik, 4 yenilgi alarak 7 puana ulaşan İzmir ekibi, düşme hattından kurtulamadı. Altay, 5 eksikle gittiği Manisa'dan 1 puanla dönerek dış sahada namağlup serisini 3 maça çıkardı. Siyah-beyazlılarda sakatlıkları bulunan Zeki, Tolga, Özgür, Eren ve Deniz forma giyemezken, ilk 11'de Efe, Arda, Salih, Enes ve Yusuf olmak üzere 5 genç oyuncusuyla mücadele etti.

Eksikler nedeniyle maça genç bir kadroyla çıktıklarını belirten Altay Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, "Oyuncularım karşılaşmayı son dakikaya kadar bırakmadığı için mutluyum. En azından 1 puanla dönüyoruz. Stratejimiz baskıydı. Bloklar arasını ve blok içini sıkı tutmaktı. Rakibin etkili oyuncuları vardı. Bireysel birkaç sıkıntı yaşadık ve pozisyon verdik. Golü de öyle yedik. İyi oyuncularımızın 4-5 tanesi yoktu. Onların yerine iyi oynayan gençler 16-17 yaşındaydı. Hepsinin alnından öpüyorum. Harika bir mücadele örneği gösterdi takım. Verdikleri mücadele ve 1 puandan dolayı takımımı kutluyorum" dedi.

Altay, önümüzdeki hafta Erzurumspor FK'yı konuk edecek. (DHA)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir