MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Altınordu'da milliler bu hafta yok
Spor
4 Eylül 2024 Çarşamba 13:03

Altınordu'da milliler bu hafta yok

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altınordu'da milli takıma çağrılan 3 futbolcu pazar günü deplasmanda oynanacak Kepezspor maçında forma giyemeyecek.

İzmir ekibinin ilk hafta evinde 2-0 kazandığı İnegölspor karşılaşmasında ilk 11'de yer alan kaleci Serhat Öztaşdelen ve orta saha oyuncusu Sami Satılmış ile ikinci yarıda oyuna giren santrfor İlkan Sever, U20 Milli Takımı'nın Kocaeli Kartepe'deki kampına katıldı.

Gurbetçi santrfor İlkan Sever ilk kez milli olma heyecanı yaşayacak. Ay-yıldızlılar U20 Elit Ligi'nde cuma günü İstanbul'da İngiltere ile 10 Eylül Salı günü ise Kromeriz'de Çekya ile karşılaşacak. Altınordu'da ligdeki Kepezspor deplasmanında kaleci Serhat'ın yokluğunda kaleyi 19 yaşındaki milli kaleci Arif Şimşir koruyacak. Sami'nin yerine ise orta alanda Emir Can Gencel ya da Tahsin Çakmak görev yapacak.

DÖRT OYUNCUYLA ANLAŞMALI FESİH

Altınordu'da yeni sezon öncesi kulüp bulmaları istenilen altyapı patentli 4 futbolcunun sözleşmesi karşılıklı anlaşma yoluyla feshedildi. İzmir ekibinde profesyonel olup yeni sezonda kadroya alınmayan gençlerden sağ kanat Abdullah Soğucak, sol kanat Mustafa Karaman, orta saha oyuncusu Berkay Kınaç ve santrfor Gökber Efe resmen yuvadan uçtu. Dört genç oyuncunun da 3'üncü Lig temsilcisi Efeler 09 SFK ile anlaştığı gelen haberler arasında.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir