MENÜ
İzmir 12°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Altınordu'da play-off hüsranı!
Spor
18 Mayıs 2019 Cumartesi 19:00

Altınordu'da play-off hüsranı!

Spor Toto 1. Lig'in normal sezonunun son haftasında Altıntordu deplasmanda Giresunspor'a 3-1 mağlup oldu ve bu sonuçla play off'a katılma şansını kaybetti.

Karşılaşmanın 13. dakiaksında Okan Derici'nin golüyle 1-0 öne geçen Altınordu, devreye 1-0 önde girdi. Karşılaşma boyunca daha etkili olan ekip Altınordu olurken, Ege ekibinin üç topu da direkten döndü. Karşılaşmanın 68. dakikasında Giresunspor hızlı gelişen atağında Guy-Michel Landel'in golüyle 1-1'i yakaladı. Play off için galibiyete ihtiyacı olan Altınordu, kalan dakikalarda risk aldı. Hızlı ataklarla etkili olan Giresunspor, 79. dakikada Volkan Okumak'ın golüyle 2-1 öne geçti. Karşılaşmanın 90. dakikasında Miljan Skrbic'le bir gol daha bulan Giresunspor iyice rahatladı. Kalan dakikalarda galibiyete ihtiyacı olan Altınordu, Giresunspor defansını aşamadı  ve 3-1'lik skorla sahadan mağlup ayrıldı.

Bu sonuçla 57 puanda kalan Altınordu sezonu 7. sırada tamamladı ve play off şansını kaçırdı. Giresunspor ise sezonu 36 puanda tamamladı.

Giresunspor: 3 - Altınordu: 1

Stat: Giresun Atatürk

Hakemler: Mustafa Öğretmenoğlu, Gökhan Barcın, Ali Can Alp

Giresunspor: Kayacan Erdoğan, Savaş Polat (Dk. 46 Tanase), Mehmet Taş, Çağlar Birinci, Hüsamettin Tut, Landel, Tevfik Altındağ, Kağan Miray Bağış, Volkan Okumak (Dk. 90 Alperen Aydın), Muhammet Reis, Yasin Ozan (Dk. 38 Skrbic)

Altınordu: Erce Kardeşler, Yusuf Acer, Hasan Hatipoğlu, Mehmet Enes Sığırcı (Dk. 75 Enes Kubat), Alican Özfesli (Dk. 46 Oğulcan Ülgün), Sefa Yılmaz, Okan Derici, Berkay Samancı, Anıl Koç, Murat Uçar (Dk. 83 Hüseyin Atakan Üner), Kerim Alıcı

Gol: Dk. 68 Landel, Dk. 79 Volkan Okumak, Dk. 90 Skrbic (Giresunspor), Dk. 13 Okan Derici (Altınordu) 

Sarı kartlar: Dk. 33 Çağlar Birinci, Dk. 77 Tevfik Altındağ, Dk. 81 Volkan Okumak, Dk. 87 Tanase, Dk. 90 Skrbic (Giresunspor), Dk. 34 Sefa Yılmaz, Dk. 55 Mehmet Murat Uçar, Dk. 90+1 Enes Kubat (Altınordu)

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir